smth
 
5th-Oct-2009 07:09 pm
otraa franchu valoda paardziivota. bija interesanti. pasniedzeeja njeema veeraa to, ko mees ar liigu pagaajushajaas nodarbiibas beigaas teicaam - ka nav nekaadas iisti nojeegas par to, kaa izrunaajas kaadi burtu salikumi :) shii diena tieshi tam tika veltiita. veel arii artikuliem, bet taas nu taa.
nodarbiibas saakumaa - atkal bija jaatraada dialogi :) jaatzist, ka shoreiz man ar cipariem krietni raitaak gaaja nekaa pagaajushajaa reizee, jo shoreiz biju ieprieksh tomeer apskatiijusies kaa un kurus skaitljus un ciparus izrunaa un veido :) pashai par to prieks ;) protams, jaaturpina buus maaciities tos no galvas, bet gan jau aizies. shobriid ir atklaata jauna probleema - saakt iegaumeet to, kaadaa dzimtee konkreetais lietvaards ir.
janciigi patiesiibaa - shodien nodarbiibas laikaa vairaakas reizes pie sevis nopuutos un nodomaaju - kaa ir jaaieniist sava valoda, lai to tik sarezhgjiitu veidotu :))) ai, nu latvieshiem jau laikam ir tieshi tas pats - valoda pietiekami sarezhgjiita.. :)
kopuma njemot - plinti kruumos nemetu un leenaam dodos uz savu meerkji - lasiit graamatinjas franchu valodaa ;)
Comments 
5th-Oct-2009 07:34 pm
aaa ;) nu skaidrs ;)
5th-Oct-2009 07:37 pm
Man ir visādu valodu grāmatiņas un es citreiz viņas lasu un pētu, tāpēc kaut kāda nojausma ir par to franču valodu.
5th-Oct-2009 07:56 pm
nerealizeejies valodnieka talants Tevii? :)
5th-Oct-2009 07:57 pm
:D:D Kaut kas tamlīdzīgs.
5th-Oct-2009 07:58 pm
:))
p.s. par to Tavu shiis dienas atgadiijumu - es nez, mosh vajadzeeja shamajiem kaut ko 'uzdirst' iz seerijas, ka redz, cik vinjam smaga dziive - tikai uz papagailjiem staaveeja jauniibaa.. tagad visdriizaak vispaar vairs nestaav ;>
5th-Oct-2009 08:07 pm
:D Mjā..
Pati vēlāk domāju, kādi vārdi varētu būt "sāpinoši" tādiem briesmekļiem un nonācu pie secinājuma, ka tiešām vajadzēja "sist zemāk par jostasvietu" ar ko līdzīgu kā Tu saki vai ko tādu, kas ir par izmēru, piem., ka tikai papagailim varēja ielikt utml. Liekas, ka tādiem cilvēkiem nekas vairāk nedaietu..
5th-Oct-2009 08:09 pm
protams, ka nee.
ja cilvis pats sit tjip zem jostasvietas, tas visdriizak noziimee, ka pats par to arii ieciestu.
bet par tiem kastanjiem un klavieri - malacis!
:)
5th-Oct-2009 08:14 pm
:D Mjā, no vienas puses - smieklīgi, bet, kad atceros un padomāju, paliek šausmīgi. Man pat bail šobrīd vienai iet ārā. Patiesībā, tomēr ir mazliet "trauma" un mazliet šoks no pārdzīvotā, fui, ku riebīgi un skumji tas viss bija.
5th-Oct-2009 08:17 pm
ticu. pats traakais jau tas, ka pats tumshais laiks veel priekshaa... un tad kljuust pavisam taa neomuliigi. es shobriid pat ausis tikai gaishajaa dienas laikaa lieku ausiis.. negribas zaudeet modriibu.
5th-Oct-2009 08:33 pm
Tas tiesa, ka jāuzmanās visu laiku. Tagad vēl piedevām tas politekonōmiskkādstur laiks tād nelabs un tas vēl visādas briesmas vairo. Nekas, cerams, ka pārziemosim veiksmīgi.
5th-Oct-2009 08:35 pm
mhm! es arii taa ceru....
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:21 am GMT.