smth
 
5th-Oct-2009 07:09 pm
otraa franchu valoda paardziivota. bija interesanti. pasniedzeeja njeema veeraa to, ko mees ar liigu pagaajushajaas nodarbiibas beigaas teicaam - ka nav nekaadas iisti nojeegas par to, kaa izrunaajas kaadi burtu salikumi :) shii diena tieshi tam tika veltiita. veel arii artikuliem, bet taas nu taa.
nodarbiibas saakumaa - atkal bija jaatraada dialogi :) jaatzist, ka shoreiz man ar cipariem krietni raitaak gaaja nekaa pagaajushajaa reizee, jo shoreiz biju ieprieksh tomeer apskatiijusies kaa un kurus skaitljus un ciparus izrunaa un veido :) pashai par to prieks ;) protams, jaaturpina buus maaciities tos no galvas, bet gan jau aizies. shobriid ir atklaata jauna probleema - saakt iegaumeet to, kaadaa dzimtee konkreetais lietvaards ir.
janciigi patiesiibaa - shodien nodarbiibas laikaa vairaakas reizes pie sevis nopuutos un nodomaaju - kaa ir jaaieniist sava valoda, lai to tik sarezhgjiitu veidotu :))) ai, nu latvieshiem jau laikam ir tieshi tas pats - valoda pietiekami sarezhgjiita.. :)
kopuma njemot - plinti kruumos nemetu un leenaam dodos uz savu meerkji - lasiit graamatinjas franchu valodaa ;)
Comments 
5th-Oct-2009 08:33 pm
Tas tiesa, ka jāuzmanās visu laiku. Tagad vēl piedevām tas politekonōmiskkādstur laiks tād nelabs un tas vēl visādas briesmas vairo. Nekas, cerams, ka pārziemosim veiksmīgi.
5th-Oct-2009 08:35 pm
mhm! es arii taa ceru....
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:25 am GMT.