smth
 
25th-Nov-2008 11:26 am
"Un tas nekas, ka nav jauno kartupeļu, paņem sagriez kartupeli 4 daļās, nedaudz apvārti olīveļļā, tad ierīvē ar sāli un rozamrīnuun ieliec cepeškrāsnī, kamēr apvelkās brūna garoziņa - nenožēlosi - būs pat labāk kā ar jaunajiem:)).Tu tos kartupepļus vari uztaisīt vairāk, jo arī auksti tie ir dikti gardi kopā ar biezpienu ar zaļumiem un krējumu, vai vienkārši ar krējumu un cherry tomātiem salātos:))"


taa teikt praktiskas dabas padoms :)) iemetu, lai neaizmirstos :D
Comments 
25th-Nov-2008 11:41 am
Es sev ar pieglabāšu :)
25th-Nov-2008 11:47 am
njammmmm. rozmarīna kartupeļi ir tik garšīgi
25th-Nov-2008 06:12 pm
Es cepu kartupeļus (tiesa gan - mizotus) šitā sagrieztus un ierīvētus ar eļļu kopā ar burkāniem, sīpoliem, papriku un vistu (reizēm arī vēl klāt lieku zaļos zirnīšus). Viss lielos gabalos, skaisti sakārtots uz plāts, sagaršvielots (pipari, ķimenes, mazdietiņ sāls), kad gatavs - ļoti garšīgs, sulīgs un estētiski baudāms (jo krāsains un zeltains).
25th-Nov-2008 09:51 pm
oi, shitais arii labs ir ;)
kaadaa vakaraa buus arii jaapiekopj ;))
tencinu! :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:16 am GMT.