smth
kaarteejais zvezdec par maajas zveeru teemu 
7th-Aug-2008 11:25 am
Rīgā atrasts pakārts suns
Publicēta: 11:20 07.08.2008.

Rīga, 7.aug., LETA. Vakar ap plkst.22 Rīgā, Lēpju ielā, kādā mežiņā, kas atrodas netālu no garāžu kooperatīva, atrasts pakārts suns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko.
Par notikušo uzsākts kriminālprocess par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.
Policija aicina ikvienu, kurš redzējis nozieguma izdarīšanu vai zina jebkāda veida informāciju, kas varētu būt saistīta ar šo noziegumu, vērsties policijā pa tālruņiem 02 vai 112.
Dudko arī pastāstīja, ka policija sākusi pārbaudīt no iedzīvotājiem saņemtu informāciju par to, ka kāds jauns vīrietis kādā no Rīgas rajoniem staigājot pa māju pagalmiem un maisā liekot visus klaiņojošos kaķus. Informāciju par šo iespējamo noziedzīgo nodarījumu policija sola sniegt tad, kad būs lielāka skaidrība par notikušo.

i kuda eto mir katitsja?
Comments 
7th-Aug-2008 11:26 am
nutasipzdc
7th-Aug-2008 11:27 am
vienkaarshi paarsteidz tas, cik biezaa slaanii tas viss peedeejaa laikaa notiek.
7th-Aug-2008 11:28 am
vai arii tas vienmeer ir noticis, bet tikai tagad to visu celj gaismaa.
7th-Aug-2008 11:32 am
iespeejams, ka ieprieksh daudzi neko nevienam nezinjoja par zveerulju mociitaajiem. pashiem savu probleemu daudz, ko tur ies veel iepiitiies taadaas lietas.
aktiivaaki zinjotaaji esam kljuvushi, vai? skataamies nedaudz taalaak par savu degungalu?
7th-Aug-2008 11:33 am
Jā, tā viš i... vienmēr tā ir bijis.
7th-Aug-2008 11:34 am
Bāc, nu visiem šiem mūdžiem tādus bargus sodus vajadzētu uzlikt, ka maz neliekas!
7th-Aug-2008 11:35 am
rokas un kaajas nocirst? :>
7th-Aug-2008 11:37 am
Nu pāris pirkstus jau tā kā derētu. Rokas un kājas vajag, citādāk citiem tādus kretinus nāksies uzturēt. A tā bez pirkstiem dažiem darbus darīt var.
7th-Aug-2008 11:39 am
nu, tad jaaizdomaa, kuri ir tie 'vainiigie' pirksti, lai naakamreiz vairs neiedomaatos kaut ko taadu izveikt.
bet baidos, ka patiesiibaa ne rokas, ne kaajas shajaa gadiijumaa nav pie vainas... pauriiti ir sviests. bet tur jau nekas daudz neliidzees...
7th-Aug-2008 11:49 am
Rokām mazie pirkstiņi nav nepieciešami. Un tādā veida sods būtu normāls. Musu valstī vispār nekādas kartības nav ar šādiem dzīvnieku varmākām. :/
7th-Aug-2008 11:55 am
domaaju, ka cilveektiesiibu aizstaavji pret to saaktu protesteet.
bet vispaar... laikam jau jaapiekriit par to kaartiibu un zveeru mociitaajiem.
cik nereti ir gadiijumi, kad saimnieki pashi neuznjemas atbildiibu par saviem zveeriem...joprojaam atceros to laiku, kad dziivoju kjengaragaa.. tur mums kaiminjsh no piektaa staava panjeema kakjeenu.. paaris meeneshus pie sevis patureeja, bet laikam neprata sadziivot.. izmeta aaraa... un tad nu vinjsh pa to muusu kaapnju telpu dziivojaas un kaiminjiene to kakjeenu regulaari piebaroja... nesaprotu, kaa taa var - panjem zveeru un izstum aaraa no maajas, jo vairs nav vajadziigs.. un katru dienu tam zveerinjam iet garaam..brr...
7th-Aug-2008 11:58 am
Likt tādus cietumā ari nav jēgas, valstij dārgi maksā tādu kretīnu uzturēšana. Un galu galā, ja cilvēks spēj nežēlīgi attiekties pret dzīvnieku, tad viņš ir pelnījis tieši tādu pašu attieksmi pret sevi.
7th-Aug-2008 12:01 pm
varbut tad labaak sabiedriskais darbs dziivnieku patversmee vai vet.kliinikaa?
7th-Aug-2008 12:03 pm
Esmu krietnu laiku strādājusi vetklīnikā, tur nu tiešām nebūtu nekādas jēgas no nemākuligiem cilvēkiem. Pat stacionārā ir nepieciešamas iemaņas, lai apkoptu slimos zvēriņus. Ja nu vienīgi grīdas slaucīt.
7th-Aug-2008 12:07 pm
nu, arii tas varbuut audzinoshos noluukos nodereetu.
vispar. tagad saaku domaat, ka laikam shii lieta jaapapeeta siikaak, kas tur mums likumos rakstiits par labturiibu, atbildiibu utt.
7th-Aug-2008 12:09 pm
Mhm, tā kā derētu padziļināto šo lietu aplūkot.
7th-Aug-2008 11:41 am
tas kaķu džeks laikam ir belašu ražotājs
7th-Aug-2008 11:47 am
domaa, ka tas joprojaam ir aktuaali?
varbuut shams tagad uz kazhoku biznesu paarmeties?
7th-Aug-2008 03:28 pm
nu i nafig to atgādināt? ZB man visi šitie mēsli. Tā jau ziņas neskatos, nelasu, bet pat šeit no tā neizdodas izvairīties. Suņu bendes, bļa. /sabučo domās savējo takšeli/
7th-Aug-2008 03:33 pm
nezinu, kaa citi, bet es sheit sametu iekshaa lietas, kas vai nu mani sajuusmina, vai arii ljoti apbeedina.. lietas, notikumi, cilveeki, kas piepilda un veido mani un manu dziivi.
shii zinja mani shodien ljoti, ljoti nepatiikami paarsteidza. taa neatstaaja mani vienaldziigu. taapeec, lai lieku reizi par to aizdomaatos, ieliku to sheit. kaa atgaadni.

p.s. zinjas es arii neskatos. lasu tikai letu un ta tikai darba dienaas.
7th-Aug-2008 03:37 pm
neņem galvā. nekā personiska. Tikai parasti cenšos maksimāli norobežot sevi no šitādām ziņām. pati bik nodarbojos ar palīdzēšanu dzīvniekiem un vienkārši nelabi paliek, zinot to, kādos apmēros tā vardarbība notiek.
7th-Aug-2008 03:39 pm
nenjemu gan galvaa ;)))) vienkaarshi paskaidroju nedaudz, kaapeec sheit paraadaas tas, kas paraadaas :>

hmmz...driikst uzzinaat, kaadaa veidaa piedalies dziivnieku paliidzeeshanas pasaakumaa?
7th-Aug-2008 03:48 pm
ir tāda sabiedriskā organizācija Dzīvniekus SOS. Vari pieteikties par pagaidu māju devēju kādam pūkainam sīcim, kurš nonācis sliktā situācijā. Tur tādus stāstus atklausījos, ka nelabi paliek. Pie manis gada laikā jau kādi 4 minkas padzīvojās. Jārēķinās gan, ka pašam itin cītīgi jaunie saimnieki jāmeklē. Bet gandarījums no šī darba ir milzonīgs, kad dzīves un cilvēku sapluinīts dzīvnieciņš atrod īsto human companion :)
7th-Aug-2008 03:53 pm
oi, par sho gan biju dzirdeejusi un bija doma iesaistiities arii.. bet.. man maajaas ir iedomiiga kakjene, kura katra svesha zveera paraadiishanos uztver ar veelmi paraadiit, kursh shajaa maajaa ir saimnieks...baidos riskeet un kaadu jau taa visaadas ljaunas lietas piedziivojushu zveeru pakljaut izlutinaatas dziivoklja mamzeles (lasi - kakjenes)uzvediibai.
laikam jaasagaida, kad maneejaa kljuus veel vecaaka un raamaaka :> tad varees maajaas stiept sveshus zveerus...
7th-Aug-2008 03:59 pm
jā , to nevar zināt, kā mājas saimnieks uzvedīsies. Manas mammas kaķene, pie kuras uz laukiem aizbraucu ar audzēkni ciemos, trakoti sapsihojas- turejam atsevišķās istabās. es domāju, ka kaķēnu tavējāpieņemtu. tiem jau neviens nekož :)
7th-Aug-2008 04:04 pm
nu, maneejaa, aizbraucot uz laukiem, celju iipashi negrib griezt arii lauku maajaa dziivojoshai kakjenei :) tiesa, maneejaa atraavaas pa purnu ar nagu :) bet tas vienalga to kaujiniecisko garu vinjaa neapslaapeeja ;))
sunim, kas bija paraadiijies majaas uz kaadu briidi, vinja arii celju negrieza - regulaari pa kluso gaaja vinju (guljoshu priekshnamaa) iekaustiit.. viss, ko vareeja dzirdeet ir sunja smilksti peec kaarteejaas kakja bravuuriigaas riiciibas :P un pat tad, kad tas suns bija vienaa istabaa ar maums, vinja iipashi nepieveersa uzmaniibu, ir cilveeks vai nav - miera vinjai nav :))) vajag pakacinaat to suni..
nu, jaa.. bet ar kakjeeniem nezinu kaa buus... man jau arii pashai shkjiet, ka kakjeens vinjas sirdi vareetu padariit maigaaku.. bet ej nu sazin...
7th-Aug-2008 04:12 pm
nu ko es tev varu teikt- kamēr nepamēģināsi- neuzzināsi :)))
ehhh..kā man patīk ar kaķu/suņu saimniekiem ietusēt. Kaut vai virtuāli :))
7th-Aug-2008 04:19 pm
nu, plaans man ir veel kaadu gadu pagaidiit un tad izveikt paarbaudiijumu ar kakjeenu zhurkai ;) juutu tomeer, ka pirms paaris gadiem vinja bija nedaudz kaujinieciskaaka, nekaa shobriid ;) veca kljuust galu galaa - jau pilni pieci gadi :)

turklaat vakar gaaju maajaas un saaku domaat, ka tikliidz vareeshu atljauties majaaas suni tureet, taa arii to dariishu.. pagaidaam ar savu dziivesveidu vairaak par kakji neko nevaru/nedriikstu njemt maajaas...

zveeru iipashnieki, manupraat, ir iipasha suga ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:19 pm GMT.