smth
February 27th, 2008 
08:35 am - Eiropas Parlamentā dažādi viedokļi par "Laval" lietas ietekmi uz darba attiecībām ES
Publicēta: 08:12 27.02.2008.

Rīga, 27.febr., LETA. Eiropas Parlamenta Nodarbinātības un sociālo lietu komitejā vakar notika viedokļu apmaiņa par to, kādu ietekmi uz kolektīvajiem līgumiem un darba ņēmēju norīkošanu Eiropas Savienības (ES) robežās atstās Eiropas Kopienu tiesas (EKT) spriedumi "Laval" un "Viking Line" lietās.lasiit taalaak )
08:58 am - Māsu arodbiedrība iesūdz tiesā mediķu arodbiedrību un Rēzeknes slimnīcu
LETA 26. februāris 2008 18:35

Otrdien Latvijas Māsu arodbiedrība Rīgas pilsētas Centra rajona tiesai iesniegusi prasības pieteikumu pret pašvaldības SIA "Rēzeknes slimnīcu" un Latvijas veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrību (LVSADA) lietā par darba koplīguma atzīšanu par spēkā neesošu.lasiit taalaak )
10:18 am
reizeem mani pashu saak kaitinaat tie gudrie teksti, kas lien no manis aaraa par darba lietaam. peec tam paarlasu un pati nobriinos par to, cik gudri un labi pamatoti ir tie mani vaardu virkneejumi. + ar katru dienu aizvien vairaak juutu, ka interese rakt dziljaak kljuust aizvien lielaaka. varbuut tieshaam taa inetas ideja par (maacibu?) graamatas uzrakstiishanu kopiigiem speekiem, nav nemaz tik nerealizeejama?
12:14 pm
elektroniskaa biljete ir (hmmz, zheel, ka tik reti tagad var patureet rokaas iisto biljeti... :>), apdroshinaashana ir, dienas nauda arii buus, jo tikko parakstiiju visus papiirus. nu, ko... piektdienas riitaa varees doties uz lidostu.
P.S. pienjemu pasuutiijumus atvedamajaam lietaam :D
02:32 pm - LDDK: EM aptauja par darbadienu pārcelšanu ir pretrunā ar ekonomisko situāciju valstī
zinja un paardoma )
02:34 pm - ST ierosina lietu par notiesāto darba nedēļas ilgumu un atvaļinājumiem
Publicēta: 11:18 27.02.2008.

Rīga, 27.febr., LETA. Satversmes tiesa (ST) šonedēļ pēc Mārtiņa Ēča konstitucionālās sūdzības ierosinājusi lietu par notiesāto darba nedēļas ilgumu un atvaļinājumiem, aģentūru LETA informēja tiesas preses sekretāre Līna Kovalevska.taalaak )
08:59 pm - Hot Fuzz (2007)
peec shiis trakaas dienas tieshi kaut kas taads bija vajadziigs - Hot Fuzz (2007). pietiekami izklaideejoshi, notikumu virkniite pietiekami labi un saistoshi izveidota, pietiekami viegli skataama :)galvas izveedinaashanai riktiigi nodereeja ;) un smaids beidzot sejaa arii paraadiijaas, jo, maajaas naakot, peec darba abas ar liigu veel runaajaam to, kas notiek un iespeejams tuvaakajaa naakotnee notiks darbaa... naakotne pagaidaam visnotalj neskaidra. bet par to shobriid es vairs negribu domaat ;) par to padomaashu riit ;)
09:21 pm
nju, ko.. jaapaluur domburbeztolkshovs par pensijaam :>
09:43 pm
jeezinj..labs... shtokijs uzbrauca penshuku federaacijas kundziitei par partejisko piederiibu :DDD un izskataas, ka uzkaapa uz varzhacs vinjai... paaraak jau nu satraucaas vinja un saaka stostiities ;)
tomeer turpinam skatiities :D vienaa mirklii jau likaas, ka buus boooorings, bet nav tik bezceriigi ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:25 am GMT.