smth
kad cita cilvēka dzimšanas diena nes prieku 
20th-Feb-2018 09:12 pm
0220

Dienas lielais prieks - Līgas dzimšanas diena. Satikāmies kā parasti, jo Līga palūdza, lai viņai palīdzu aiznest visu uz darbu. Jokojām un smējāmies pamatīgi - visu ceļu pavadījām jestrā noskaņojumā. Arī darbā ik pa brīdim (starp darbiem) jokus plēsām - tieši tā kā Līga lūdza, lai diena ir jaukā un patīkamā gaisotnē. ;)
Galdiņš Līgai ar manu palīdzību arī raiti uzklājās. Vispār labi, ka vakar pamētājām idejas par to, ko darīt ar galdiņu. Sanāca labi, visiem viss pietika un šķiet, ka visi bija apmierināti. Man pašai sanāca viens patīkams pārsteigums - Ozoliņa konditorejas torte. Kaut kad iepriekš pāris kolēģi bija atnesuši, bet es nespēju saprast, kādēļ daļa publikas sajūsminās par šīm tortēm. Man tās likas parastas, bez kādas rozīnītes, kas iepriecina garšas kārpiņas. Torte "Lote" šodien bija tieši laikā. Garšoja! :)
Runājot par dzimšanas dienu, atkal pavēroju savus kolēģus. Tik dažādi esam. Ir tādi, kas neskatoties uz to, ka ir atnācis uzaicinājums atnākt uz mazām svinībām, paceļ cepuri un aiziet pusdienās pat neapsveicot jubilāru. Ir tādi, kas ir gana tuvi, bet neuzskata par vajadzīgu kādu lakstu no sevis atnest. Ir tādi, kas vienkārši ignorē visu kolēģu svētkus un nekad nenāk uz svinībām. Dažādi mēs esam...
Ja par darbu, tad jāsaka, ka šodien man bija ļoti ražīga diena. Daudz izdarīju, bija iedvesma darīt tās lietas, kas tika atliktas, jo šķita ne tik patīkamas. Un šodien foršais atkal bija tas, ka nācās pārslēgties no viena temata uz otru - tāds ļoti dinamisks darba režīms. Katru dienu tas varbūt būtu par traku, bet reizēm tādas dienas ir forši.
Vakarā aizstaigāju pakaļ paciņai. Cerēju, ka beidzot būs atnākusi mana paciņa ar čia sēklām, jogurta kapsulas un acu krēmu, bet atnāca cita, kas tika pasūtīta nedēļu vēlāk. Arī cita paciņa, kas tika pasūtīta janvāra beigās, jau aizpagājušajā nedēļa bija ieradusies, bet šī - kavējas. Nē, nu prieks arī par šīs dienas paciņu, jo iekšā bija vajadzīgas lietas - gan spirulina, gan citas dzīvās kultūras kapsulas, gan matu balzāms. Bet jautājums ir aktuāls - kur klīst mana paciņa, kas pasūtīta jau mēnesi atpakaļ??
Kas vēl? Ā, māsiņas! Mums beidzot bija pirmā nakts kopā. Paranojiski gultas kājgalī bijām uzklājuši plēvi, lai gadījumā, ja nu kas, ir zināma drošības sajūta. Bet viss bija labi. Puša ar Trišu abas godīgi gulēja kājgalī - Puša uz gultas maliņas, bet Triša man starp pēdām iekārtojusies visu nakti nogulēja. Koks, divas kastes ir nesuši rezultātu. Jācer, ka tā arī viss paliks. Triša mazo kaķi vēl dzenā un kož, bet tomēr tas ir krietni īsāku brīdi un Pušai ir iespēja aizbēgt, iekārtojoties kādā no koka "plauktiem". Un forši ir vērot, kā viņas abas kokā guļ un dauzās. Īsta laime un prieks mazajiem zvēriem. ;)
Kopumā ņemot laba un mierīga diena.
Comments 
20th-Feb-2018 09:28 pm
oo, kaķis Tomass gultā sāka nākt pēc mēnešiem 5 labi ja. bet nu viņš jau vecāks arī.
21st-Feb-2018 08:31 am
Viņas vēl pusaudzītes - pusgads aptuveni, tāpēc arī ar lielu interesi apgūst jauno un ar katru dienu pieķeras aizvien vairāk un sāk izrādīt savu vēlmu pakomunicēt. :)
20th-Feb-2018 10:09 pm
jums laikam nav baigi liels kolektīvs?
Mums kkā uz to simtu cilvēku skaidrs, ka neko visiem nerīkos, atnes parasti savam kabinetam kko vai tml.. Ko dara tie, kas sēž vieni abinetos, nezinu :D
Bet nu es piederu pie tiem, kas labāk enko nesvinētu un punkts. Vai arī tad, ja darbā grib svinēt, tad imho VISlabāk būtu, ka apkārtējie atnes kko garšīgu un uzklāj jubilāram (un sev) galdu, un iztiek bez kādiem lakstiem, dāvanu kartēm vai tml. Nevis kā mums vienā darbā bija, ka ķip no darba uzdāvina tur puķes, kolēģi samet dāvanu kartei, a nu tad nu jubilāram jādomā, kā galdu saklāt, kā visus pacienāt. It kā nepietiktu klapatu ar to svinēšanu jau mājās, vēl darbā jādomā.. Baigā dzimene - noskrējies līks esi rezultātā. :D Es tolaik sāku izmantot to, ka man dzimene tieši pirms maija svētkiem, pieķēru klāt kādas dienas un laidos uz ārzemēm uz >nedēļu, cerībā, ka pēc nedēļas jau visi būs aizmirsuši, ka man kādi svētki bijuši :D
21st-Feb-2018 08:34 am
Mūsu īstais kolektīvs ir 6 cilvēki, bet svinam kopā ar citu departamentu un sanāk nedaudz virs 20 cilvēkiem.
Mēs arī tādā veidā esam rīkojušies - sametam naudu, pasūtam kliņģeri varbūt vēl kaut ko nopērkam un faktiski dāvana sanāk šis "galdiņ, klājies!" :).
Es pati īpaši par svinēšanu darbā īsti necepos, jo mājās nekādus megasvētkus nerīkoju - ja nu aizbraucam kaut kur paēst svētku vakariņas. :))Līdz ar to klapatas ar galdu darbā (vismaz man) nav tās lielākās. :D
This page was loaded Apr 23rd 2024, 5:35 pm GMT.