smth
problēmas 
9th-Jan-2018 09:27 pm
1.problēma. Miegs
Atnācu mājās cerībā, ka pasnaudīšu. Mhm, kā tad! Kā vakars, tā miega nav nevienā acī!

2.problēma. Ēdiens
Sāk aptrūkties idejas, ko lai sagatavoto. Gribas tā, lai ir ātri, viegli, garšīgi un nebūtu bijis pāris pēdējo nedēļu laikā.

3.problēma. Grāmatu lasīšana.
Kā lai izlasa visu to, ko gribas izlasīt?
Comments 
9th-Jan-2018 09:35 pm
1. vai tev pēc pagulēšanas vakarā ,pēc tam uz nakti ir viegli aizmigt?
( nu stress tak) a asinszāli vai relaxoru padzert? vai melatonīnu miegam? vai ko citu miegam? ( GABA vai glicīns? tās vispār tik aminoskābes)
2. gan jau ir miljons jaunumu,ko var ieviest:)
3. tas laikam sarežģītākais:))
9th-Jan-2018 09:42 pm
par 1. jā, ja ir liels miega trūkums, tad varu pagulēt mierīgi pāris stundas pievakarē un atkal mierīgi līdz pusnaktij aiziet gulēt. Tikai milzīgu stresu ietekmē guļu slikti, visādi citādi par miegu sūdzos tikai kontekstā: "Atkal par maz!"
Kad Duksim bija slikti, tad vakaros dzēru visādas nomierinošās tējas. Esmu mierīgāka tad, bet vienalga slikti gulēju. Labi, ka Duksis šobrīd jau piekto dienu tāds labāks izskatās un tāpēc es steidzu izgulēties. :)

par 2. - Zinu, ka jāparok tikai internetā un būs. Mājās gan ir viens gaļēdājs, kur it kā saka, ka vajadzētu pāriet uz zivi, bet, kad mājās ir zivs, to slinki ēd. Es pati mierīgi varu pārtikt ar dažādajiem dārzeņiem, kas ir mājās, bet tas otrs mājinieks šobrīd ir nosacītā problēma. Nekas, rīt pamodīšos, pašķirstīšu recepšu portālus, varbūt kas ienāks prātā. :)

par 3. - o, jā, jo īpaši tāpēc, ka esmu iestrēgusi šobrīd ar Raini un viņa brāļiem.. Gribas to izlasīt, bet kaut kā baisi lēni virzās viss uz priekšu.. Citas grāmatas neļauju sev sākt lasīt, citādi tas Rainis paliks pusratā. :D
9th-Jan-2018 09:55 pm
tagad jau tās tējas ar derētu.
This page was loaded Jun 17th 2024, 12:00 am GMT.