smth
Berlīne 
15th-Mar-2016 05:40 pm
Šodien man kaut kā "iedūrās" ceļošanas jautājums. Nekādi nespēju izšķirties attiecībā uz Berlīni - ņemt parastu viesnīcu, vai tomēr paņemt ar kitchenetti Čārlija čekpointa rajonā. Ja brauktu viena, visdrīzāk ņemtu parasto, bet braucam divatā un ēšana līdz ar to kļūst svarīgāka. Nē, nu, ir forši uzvārīt sev kafiju, tēju, uzsildīt kādu maizi vai uzvārīt makaronu, bet.. cik daudz mēs to izmantosim? Nezinu.. Kad biju Ženēvā, tad reāli izmantoju tikai ūdens uzvārīšanas iespēju un ledusskapi - viss cits īpaši svarīgs nebija. Eh.. kā parasti es atrodu kaut ko, kas liekas pietiekami pievilcīgs, tad pāris nedēļas uz to skatos un beigās, kad viskautko citu esmu izskatījusi, atgriežos pie šī pirmā varianta. :>
Comments 
15th-Mar-2016 06:09 pm
vai arī, kad viss cits izskatīts, atgriežas pie pirmā varianta un izrādās, ka kāds cits to jau norezervējis
15th-Mar-2016 06:11 pm
Tā gan man nekad (tfu,tfu,tfu) nav bijis :) Parasti tomēr cenšos ātrāk izlemt, ko gribu un vajag. :D
15th-Mar-2016 06:12 pm
reizēm pat pusstunda ir izrādījusies izšķiroša :)
15th-Mar-2016 07:04 pm
Tā kā mums tas viss plānojas uz oktobri, tad domāju, ka mums vēl nav tik traki, kad pusstunda izšķirs visu :)
15th-Mar-2016 06:37 pm
cik nācies izvēlēties, virtuves opciju nekad nav nācies nožēlot, kaut vai tikai rimtu brokastu ieturēšanai.
15th-Mar-2016 07:04 pm
Es esmu brokastu cilvēks, bet otrs - pūce,līdz ar to jāpiemērojas būs abiem. Tāpēc jau šķiet, ka kičenete varētu būt gana labs risinājums abiem. :)
16th-Mar-2016 07:50 am
Frīdrihštrāse ir gana pilna ar ēstuvēm visādām gaumēm(man ļoti patika Spāņu ēstuve nākamais nākamais krustojums uz centra pusi no Checkpoint Charlie), branča tips, samaksā vien usummu un sortiments ļoti plašs un kvalitatīvs. Otrā ielas pusē oriģināls itāļu krodziņš, plus vienā no t/c (tuvāk Charlie Checkpoint) ir kolosāla (Stockmann un Sky veidīga, tik vēl daudzveidīgāka pārtikas produktu izvēle, kur var tādas vakariņas un brokastis sakombinēt, mmm :) Es ņemtu viesnīcu parasto, upgrade numuru ar tējas- kafijas automātu un brokastīm pakaļ izskrietu kad pūcis čuč, vai ar iepriekšējā vakarā sagatavotos. Mēs gan esam ļoti lieli staigātāji, tāpēc tīri fiziski gatavošanai nebija spēka. Un alus vai tēja iekš Sony centra vakarā (kad izgaismts) ir must have :)
16th-Mar-2016 08:36 am
Klau, varbūt Tev kā zinātājai var pajautāt... a no tā Čārlija visādi objekti, kas ir apskates vērti, ir ērti un labi sasniedzami? Vai tomēr labāk ņemt tv torņa rajonā. :)
16th-Mar-2016 12:23 pm
Es neesmu zinātāja, bet zinātāja sieva un svaigi kā no Berlīnes :) Mēs dzīvojām Radisson Aleksander platz, kas kā reiz netālu no TV torņa.
Manā skatījumā, abas vietas ir vienlīdz labas, jo apskates objekti abām salīdznoši tuvu (tikai citi). Pie Checkpoint ir tuvāk Vārti un Reihstāgs, Merkeles rezidence, tas pats Sony centrs. Aleksander platz atkal TV tornis, Opera, Vēstures muzejs (kolosāls, starp citu), garākā gājienā nobombardētā baznīca ar blakus jaunuzcelto vitržāu baznīcu un t/c ar šķidrumu pulksteni (pie slavenās Mercedes zīmes), Zoo. Minētajā t/c ir gardumgards japāņu krogs, kur gatavo acu priekšā, autentiski.
BET abas vietas viena no otras ir 15- 20 min gājienā (kā nu soļo), tas nav daudz Berlīnei un pa vidu ir lērums visādu apskates objektu vai objekti, kas vnk piesien aci. Vienvārdsakot, nenošausi greizi ar izvēli nevienā gadījumā.
16th-Mar-2016 01:00 pm
Es sākumā to checkpoint viesnīcu skatījos, bet tam tīklam ir arī pie tv torņa un likās, ka tas ir tuvāk centram. Lai gan.. laikam jāsāk no cita gala - jāizdomā, ko grib redzēt, un tad jau jādomā, kur dzīvot. Man vēl papildus jādomā arī par ērtāku nokļūšanu vakarā uz un no koncerta arēnā.
Tu atkal iesēji man šaubas un atkal es sāku domāt par to, ka varbūt tomēr jāpaliek pie pirmā varianta - checkpoint. ;)
16th-Mar-2016 01:18 pm
Man personīgi šķiet, ka Berlīnei tāds jēdziens kā centrs ietver abas vietas :)
Izšķiroši tik tiešām nospēlēs, kur satiksme pārdomātāka uz/no ārēnas.
16th-Mar-2016 01:42 pm
Pie sevis tikko nosmēju, ka, iespējams, atkal viss būs kā parasti - atrodu vienu, tad tirinos un visādus variantus skatos, bet galu galā atgriežos pie pirmā. :D
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:55 pm GMT.