smth
par kūkām 
16th-Sep-2015 10:01 am
Izlasīju [info]str ierakstu par Янтарный торт" от Т. Л. Толстой , un pilna mute siekalu... :D Pie rīta kafijas sakārojās kaut kas salds, salds un gards, gards...vēlams ar miltiem! :D

chocolate-cake-girls-best-friend-funny-quotes-sayings-pictures
Comments 
16th-Sep-2015 08:05 pm
Vispār, bļe, es to recepti jau pagājšgad ieliku un kā pirmā iemēģināju. :/
16th-Sep-2015 08:30 pm
Kūm, es jau tikai uzrakstīju, ka izlasīju ierakstu par kūku un pašai pilna mute siekalu, un sakārojās kūkas (jebkādas) gabaliņu notiesāt :).
To, ka Tu esi īstenais kūkas atklājējs cibā, tiešām pagājušajā gadā palaidu garām! :( Līdz ar to, kad pamēģināšu uzcept, tad visa slava par gardo recepti būs noteikti Tev! :)
16th-Sep-2015 08:39 pm
Vienkārši sacepos par to, ka šis nav pirmais tāds gadījums. Ja tu nelasi manus ierakstus - es saprotu, ka var arī neinteresēt - varbūt man paņemt kādu, kam viņi interesē? Jo man ir tikai 70 draugu limits.
16th-Sep-2015 08:52 pm
Dārgais, Kūm! (šeit nav nekādas ironijas)
Tu esi viens no tiem cibiņiem, kuru lasu gan, jo Tev ir interesanti, īsti, izklaidējoši, humorīgi, noderīgi, praktiski, patiesi, reizēm varbūt nedaudz kategoriski, bet tomēr caurcaurēm godīgi Tevi utt. ieraksti. Jā, līdzīgi kā citiem, arī man ir brīži, kad nedaudz izkrītu no cibas un mazāk lasu un sekoju līdzi tam, kas šeit notiek, bet tad atkal pienāk brīdis, kad lielāku uzmanību pievēršu ierakstiem šeit. Jā, varbūt tā ir kļūda, ka nelasu visus ierakstus, kas ir tapuši "manas izkrišanas laikā"...
Ja uzskati, ka neesmu Tavu draugu vērta, tad Tev ir tiesības un visas iespējas "atraugot". Nevienu nekad nevar piespiest draudzēties, ja vien tādas vēlmes nav, vai, ja zudusi kāda interese par konkrētā cilvēka dzīves gaitām.
Un,tagad nedaudz taisnošanās: jā, man ir viena problemātiska lieta - atmiņa. Daudzas lietas, ko lasu, ātri spēju arī aizmirst. Kā anekdotiskākais gadījums ir vēl no vidusskolas laikiem, kad "Zaļo zemi" viena gada laikā vismaz divas reizes pārlasīju - pirmā reize bija vasarā, vēl brīvdienās, bet otrā - kad reāli sākām šo darbu skatīt stundās. Kāpēc otro reizi lasīju, tāpēc, ka biju jau aizmirsusi, kas un kā tur bija. Tā ka es ar savu īpatnējo atmiņu ik pa pāris gadiem filmas skatīties un grāmatas lasīt varu it kā pirmo reizi. Kā mīļotais man smejas - man vienu anekdoti var stāstīt ik pa pāris nedēļām no jauna un es smiešos kā pirmo reizi. Tieši šī iemesla dēļ esmu salikusi tik daudz birciņu saviem ierakstiem, lai tad, kad vajag, varu atrast to, ko esmu aizmirsusi. :))

16th-Sep-2015 10:52 pm
Ok, pierakstu, ka vainīga daža laba vājā atmiņa, nevis ļaunprātība! ;)
Es speciāli tīrīju frendlisti (ar ilgu domāšanu un kombinēšanu), lai tiktu pie dažām brīvām vietām. Un tad man vienkārši asinsspiediens sacēlās, kad iedomājos, ka varbūt izmetu kādu, kas lasa (lai arī pats neraksta), a te viens mani netur nekādā vērtē!
A par pīrāgu: galvenais T.Tolstoju pieminēt, bet vai mani vai Str - nav tik svarīgi! :)
17th-Sep-2015 06:59 am
:))
Vakar bija hiperjūtelīgais debesīs. Mums darbā liela daļa staigāja tādi - nedod die`s pieskarties ne tā! :D
T.Tolstoju, protams, ka pieminēšu! :D
This page was loaded May 7th 2024, 5:06 pm GMT.