smth
par telefon un fotolietām 
25th-Jun-2014 08:42 pm
Pēdējās nedēļas laikā telefonaustiņas atteicās darboties normāli un ekrāna aizsargplēve atsprāga nost. Šodien nolēmu abas lietas iegādāt kādā no esošajiem neta veikaliem. Smieklīgi bija, ka "kontrolšāvienus" izdarīju tajos veikalos, kas norādījuši, ka preces ir uz vietas. Izrādījās, ka nav gan uz vietas un sola piegādāt ne ātrāk kā 5 darba dienu laikā.
Pakasīju paurīti un ielīdu ebay. Iesmēju, ka ar visu piegādi par tādu cenu, kā LV neta veikali piedāvā, varu nopirkt 2 aizsargplēvītes un 2 austiņas, kas patiesībā man būtu arī nepieciešams, jo pieredze rāda, ka reizi gadā pilnīgi noteikti aiziet pa pieskari austiņas un aizsargplēve. Atrasts, domāts, darīts! Nu, jau tikko pienāca ziņa, ka aizsargplēvītes ir izsūtītas. Tagad tikai jāsagaida, kad par austiņām noziņos, ka izsūtītas.
Tagad sāku pētīt objektīvus fotoaparātam. Pats pamats man tā kā būtu, bet saprotu, ka gribas/vajag vēl kaut ko. Un galu galā, patiesībā jāsāk arī izmantot to, kas ir jau šobrīd, citādi pāris gadus, kamēr te ar tām kamerām bija nesaprašanās, viss ir pastāvējis plauktos. :)Jāsāk atkal iemaņas spodrināt. ;)
Comments 
25th-Jun-2014 11:05 pm
Es savam samsungam austiņas tikko kā reizi par 1,86 euro pasūtīju, šodien saņēmu un atzinu par labu esam. Necēlās roka LV pirkt. :>
26th-Jun-2014 07:36 am
Nē, nu man tās austiņas dikti vajag, jo neprotu vairs normāli pa telefonu runāt. :) Vienmēr tikai austiņas, jo īpaši, kad eju vai braucu ar auto. :) Tāpēc biju gatava maksāt arī tos 5-9 euro tepat uz vietas. Bet, kad man sāk stāstīt, ka mājas lapā ir nepareizi norādīts, ka neesot uz vietas, tad sapratu, ka tikpat labi no ebay varu pati pasūtīt un saņemt nepieciešamo tās pašas nedēļas laikā, ko piedāvā neta veikali. :) Kad paskatījos cenas, tad vispār sasmējos, saprotot, ka mūsu neta veikali plēš divas ādas no cilvēka.. Tas nozīmē, ka vienkārši pats nedrīksti slinkot un jāparosās, lai dabūtu to, kas vajadzīgs.. :)
25th-Jun-2014 11:07 pm
tā es tikšu pie 6 telefona aizsargplēvītēm, bet nu par to naudu:)))
26th-Jun-2014 07:38 am
:) Es nezinu, kā ir citiem, bet man tās aizsargplēves regulāri kaut kā kaut kur aizķeras un saburzās, līdz beidzot jārauj nost un jālīmē virsū jauna. :) Sākumā biju domājusi paņemt kādas 3-4, bet apstājos pie 2, jo lielas rezerves arī negribas taisīt. ;)
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:35 am GMT.