smth
Commenting To 
25th-Jun-2014 08:42 pm - par telefon un fotolietām
Pēdējās nedēļas laikā telefonaustiņas atteicās darboties normāli un ekrāna aizsargplēve atsprāga nost. Šodien nolēmu abas lietas iegādāt kādā no esošajiem neta veikaliem. Smieklīgi bija, ka "kontrolšāvienus" izdarīju tajos veikalos, kas norādījuši, ka preces ir uz vietas. Izrādījās, ka nav gan uz vietas un sola piegādāt ne ātrāk kā 5 darba dienu laikā.
Pakasīju paurīti un ielīdu ebay. Iesmēju, ka ar visu piegādi par tādu cenu, kā LV neta veikali piedāvā, varu nopirkt 2 aizsargplēvītes un 2 austiņas, kas patiesībā man būtu arī nepieciešams, jo pieredze rāda, ka reizi gadā pilnīgi noteikti aiziet pa pieskari austiņas un aizsargplēve. Atrasts, domāts, darīts! Nu, jau tikko pienāca ziņa, ka aizsargplēvītes ir izsūtītas. Tagad tikai jāsagaida, kad par austiņām noziņos, ka izsūtītas.
Tagad sāku pētīt objektīvus fotoaparātam. Pats pamats man tā kā būtu, bet saprotu, ka gribas/vajag vēl kaut ko. Un galu galā, patiesībā jāsāk arī izmantot to, kas ir jau šobrīd, citādi pāris gadus, kamēr te ar tām kamerām bija nesaprašanās, viss ir pastāvējis plauktos. :)Jāsāk atkal iemaņas spodrināt. ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 4:37 am GMT.