smth
domājot par rītdienu 
8th-Sep-2013 06:57 pm
Kabači vēl joprojām ir. Doma ir uztaisīt kabaču ikrus. Nu, ko cīņubiedri un biedrenes. Kādam nav izcila kabaču ikru recepte pie rokas, kas pārbaudīta gadu gadiem? :D
Comments 
8th-Sep-2013 09:26 pm
mums ir šāda
2kg kabaču
2 saldie pipari
1 liels sīpols
1/2 galviņa liela ģiploka
2 asie čilli pipari
sāls 50 g
etiķis 100 g
cukurs 250 g
150 ml eļļa
10 g tomātu pasta
eļļa + sīpols + ķiploks (viss smalki sakapāts)sasutinās + smalki sagriezta paprika, mazliet pakarsē + garšvielas. Maisot karsē līdz sagājis mērcē, tad liek klāt uz rupjas rīves sarīvētus kabačus un vāra 30 min. Lej karstās burkās un vāko ciet.
This page was loaded May 1st 2024, 12:41 pm GMT.