smth
domājot par rītdienu 
8th-Sep-2013 06:57 pm
Kabači vēl joprojām ir. Doma ir uztaisīt kabaču ikrus. Nu, ko cīņubiedri un biedrenes. Kādam nav izcila kabaču ikru recepte pie rokas, kas pārbaudīta gadu gadiem? :D
Comments 
8th-Sep-2013 09:26 pm
mums ir šāda
2kg kabaču
2 saldie pipari
1 liels sīpols
1/2 galviņa liela ģiploka
2 asie čilli pipari
sāls 50 g
etiķis 100 g
cukurs 250 g
150 ml eļļa
10 g tomātu pasta
eļļa + sīpols + ķiploks (viss smalki sakapāts)sasutinās + smalki sagriezta paprika, mazliet pakarsē + garšvielas. Maisot karsē līdz sagājis mērcē, tad liek klāt uz rupjas rīves sarīvētus kabačus un vāra 30 min. Lej karstās burkās un vāko ciet.
This page was loaded Nov 22nd 2024, 5:41 pm GMT.