Kabači vēl joprojām ir. Doma ir uztaisīt kabaču ikrus. Nu, ko cīņubiedri un biedrenes. Kādam nav izcila kabaču ikru recepte pie rokas, kas pārbaudīta gadu gadiem? :D
mums ir šāda 2kg kabaču 2 saldie pipari 1 liels sīpols 1/2 galviņa liela ģiploka 2 asie čilli pipari sāls 50 g etiķis 100 g cukurs 250 g 150 ml eļļa 10 g tomātu pasta eļļa + sīpols + ķiploks (viss smalki sakapāts)sasutinās + smalki sagriezta paprika, mazliet pakarsē + garšvielas. Maisot karsē līdz sagājis mērcē, tad liek klāt uz rupjas rīves sarīvētus kabačus un vāra 30 min. Lej karstās burkās un vāko ciet.
2kg kabaču
2 saldie pipari
1 liels sīpols
1/2 galviņa liela ģiploka
2 asie čilli pipari
sāls 50 g
etiķis 100 g
cukurs 250 g
150 ml eļļa
10 g tomātu pasta
eļļa + sīpols + ķiploks (viss smalki sakapāts)sasutinās + smalki sagriezta paprika, mazliet pakarsē + garšvielas. Maisot karsē līdz sagājis mērcē, tad liek klāt uz rupjas rīves sarīvētus kabačus un vāra 30 min. Lej karstās burkās un vāko ciet.