smth
Replying To 
8th-Sep-2013 09:26 pm
mums ir šāda
2kg kabaču
2 saldie pipari
1 liels sīpols
1/2 galviņa liela ģiploka
2 asie čilli pipari
sāls 50 g
etiķis 100 g
cukurs 250 g
150 ml eļļa
10 g tomātu pasta
eļļa + sīpols + ķiploks (viss smalki sakapāts)sasutinās + smalki sagriezta paprika, mazliet pakarsē + garšvielas. Maisot karsē līdz sagājis mērcē, tad liek klāt uz rupjas rīves sarīvētus kabačus un vāra 30 min. Lej karstās burkās un vāko ciet.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Nov 22nd 2024, 5:37 pm GMT.