smth
 
4th-May-2011 04:37 pm
gribas pasaakumu svaigaa gaisaa. ar galjas cepshanu.
Comments 
4th-May-2011 07:49 pm
aha. man ar :) es jau actiņas zibinu un prātā šaudās idejas und omas kā to realizēt. pilnīgs trakums. brāļa dzimenē mēģinu piesieties, druagiem piesieties utt. laikam jābeidz kādam piesieties. vienkārši jāsagaida alga, kad beidzot būs par ko plānot un prātot. tad nopirkt kaut ko našķīgu un aizvilkt vīru aiz ausīm ar bērniem vienreiz ar ārā dienu pavadīt. citādi es viena vien un pa māju vien, kad nav jāstrādā.
4th-May-2011 07:53 pm
bet labi tachu, ka ir darbs ;) juutu, ka esi pilniigi atplaukusi ;) un tas ljoti, ljoti, ljoti priecee :)
4th-May-2011 08:10 pm
par darbu nesūdzos nemaz. tas ir grūts, daudz, dažāds un man tas ir ļoti ļoti vajadzīgs, lai justos labi, vajdzīgai un novērtētai :)
tikai mājās joprojām esmu vienīgā kas velk vezumu, kas saucas- ģimenes pienākumi, bērni. režutla'tā man visam pāri ik dienu ir mežonīga migrēna.

nu jau sāku pierast :)
grūtāk dienās, kad bērns naktī nav nemaz gulējis. bet nutādas par laimi ir reti. fu fu fu.
tāpēc lai būtu kau tkāds kopīgs pasāciens ar bērniem. man ir īpaši jāpapūlās vīrieti noķert un neļaut nekur aizmukt, bet gan aizvest mūs kur pacept kādas desiņas vai ko tādu.

par darbu vēl varu piebilst, ka man ir ļoti foršs kolektīvs, izņemot vienu :( nu kā vienmēr vienam laikam tādas jābūt, kas visus citus kaitina un traucē strādāt un vēl čīkst, lai viņa vietā izdarītu.
4th-May-2011 08:15 pm
:(( par darbu un maajaam ;(((((
a migreena varbuut ir muguras deelj? taa teikt - saspringta spranda, stress, nastas neshana un taapeec galva saap? varbuut var meegjinaat aromterapiju nedaudz piekopt? lavanda ljoti labi paliidz.

bet par galju dabaa - tas ir vajadziigs, vismaz ir kas savaadaaks, nekaa darbs-maajas. pashiem peec tam arii gaishaaks oms, iipashi ja silts un saulains laiks ;)

bet par to vienu mello avi - man shkjiet, ka tieshaam tas ir katraa darba vietaa, kaads, kas nav iisti taads, kaa gribeetos ;) bet tas jau laikam tieshaam ir lidzsvaram :)))

4th-May-2011 08:35 pm
pilnigi iespējams. ka tieši tāpēc man ir tās nenormālās sāpes, jo mugurai vēl nesen tika viens papildus piedzīvojums- mums mašīnā ieskrēja viens onkulītis un es pamatīgi apdauzīju muguru un sprandu. tā kā man jau tā galva uz leju darbos, tad tas vēl palīdzēja. bet nu pie ārsta nav kad un negribās. būs jāpalasa kaut kas par aromterapiju. nekad neesmu ko tādu mēģinājusi.

to gaļu man kā traks vajag laukā dabā. citādi kā gan pamanīšu, ak man šo mēnes paliek 30 un ir vārda diena bonusā?

tā avs ir druasmīgi grūts eksemplārs. mums pašlaik notiek karš kā bērnu dāzā. viens ieslēdz gaisu, otrs izslēdz. pēdējā laikā es un otra kolēģīte sēžam labāk kurmja alas tumsā un ar deguniem papīros, tik nu lai ne ar ko neapmierinātā persona mazāk kristu uz nerviem.
vakar admins izmeta, ka viņš vienīgo, ko necieš šai darbā no personām ir tiešī tā avs. lai gan mums nav tādas ateicības, lai tik personīgi runātos. tāpēc es noklusēju. bet vispār.. ko viņam čīkstēt? viņš nedzīvo vienā kabinetā un nerauj avs vietā darbus reizē ar saviem.
4th-May-2011 08:43 pm
nu, mugura ir viens no tiem, kas to noteikti ietekmee. man miiljotais meegjina piespiest aiziet pie viena profesora, kas vinju savulaik uzceela kaajaas, jo muguras deelj, knapi speeja piecelties no gultas.bet es nekaadi nespeeju sanjemties. it kaa jau nav baismiiga nauda - laikam lati 10-15, bet nu kaut kaa nevaru sanjemties - atlieku un atlieku...

nu, tad dzd un vd var nosvineet ar pikniku :) i pamaniisi, ka ir nosvineets, un ka ir bijushi iemesli sveetkiem ;)))

bet avis jau visi pamana, pat ja nav sskaree ar vinjaam. tur nu neko dariit - vinajs prot izcelties paareejo koleegju puulii... a varbuut var taas avs darbus nedariit? lai vadiitaajs redz, ka nevelk?
4th-May-2011 08:51 pm
avs darbu daru tikai tad, kad man to oficiāli noliek priekša priekšnieces. bet tā, kā avs pilnīgi neko nav pacentusies mēneša laikā izdarīt, tad mans nokrāvums aug, jo termiņi katastrofāli rūk. un jau tā brīžiem ir stress, pie kā tad ķerties no tā visa, kas virsū sagāzies. viendien tā arī pusdienu noķēros pie visa pa druskai, jo uznāca panika un neko beigās neizdarīju. tā ar nav labi. tāpēc esmu ļoti vīlusies, ka solītā kolēģīte, kas palīdzēs, izrādījās melnā avs :(
4th-May-2011 08:55 pm
a ar vadiitaaju varbuut var parunaat? vai arii tur ir kaut kaadas savas rebes?
4th-May-2011 08:59 pm
vadība man ir tāda visai forša. būtībā viņiem vajazīgi tikai strādājošie. bet vakar viņa lika saprast, ka šī avs nav sevi pierādījusi un ir dots vēl pusmēnesis laika pierādīt vai... ņemot vērā, ka karstākajā pirmnodošanas laikā avs ir aizbraukusi atvaļinājumā... nu nezinu.
cenšos nerādīties daudz un nečīkstēt. tādi jau nav patīkami. pati lieliski zinu, kā tracina :)
4th-May-2011 09:00 pm
tad jaatur iikshkji, lai jautaajumsar avi atrisinaas ;)
4th-May-2011 09:03 pm
aha :) un vēl esmu nedaudz vīlusies, ka neprotu noteikt cilvēku pēc pirmā iespaida :) tas, kas man uzsita asinis galvā ne aiz patikas, izrādījās baigi runīgais un jaukais kolēģītis, kurš to vien dara, kā iepazinis apkārt čubinās. :D sākumā likās uzpūtīgs.
4th-May-2011 09:08 pm
lielaakoties jau visiem ir taada aizsargreakcija pret jauninjajiem - negribas izklaaties, lai peec tam nebuutu saapiigi jaaviljas. taa teikt jauninjajam paraadiit sevi, lai saprastu, kaa buus taalaak :)
bet priecee tas, ka ir sakariigie koleegji, jo tas daudz noziimee ;) darbaa tachu pavadam tik daudz laika.
4th-May-2011 09:17 pm
nu jā biju janiņa. turkla't ibijis admins. kā lai skatās? skatījās ar griezu aci. bet laikam jau pieņēma :) jo nu bieži apkārt vien tipina un runāties gribās :D
tad vēl kolēģītes divas, kas bija manā kabinetā vispār kolosālas. es atnācu. uzreiz izklājos laukā ar savu stāstu,s avu runīgumu un viņas fiksi pieņēma un pat žēl, ka vienai nācās beigt strādāt uz kādu laiku. bēbis. bet nu atmeilo tā pat un ir tā forši forši, ka nesaprotu- kā es varēju baidīties? :)
priekšniecība stingra, sadod a'ri kādreiz, kad netieku uzreiz ar atbildi galā. bet tai pat laikā man ļoti patīk, jo ir cilvēcīgas un džeki no sākuma man apkārt gāja ar līkumu. tāda ko var smaidīga tāda būt, nez kāda jaunā. kad atklājos, ka man ir divi bērni, esmu svaigi no viena dzimšanas atkopusies un to manu vienkāršību laikam pieņēmuši. nu jau vairs nav tā stīvuma :)
ir kolēģi,kam var prasīt klusiņām -palīgā! es nesaprotu uzdevumu. un viņiem pietiek pacietīgi pateikt to pašu no tas puses, parādīt kur viņu būtībā kas atrodas un es jau esmu zirgā. ja nebūtu tādu. nezinu. nespētu iedživoties. avij tas tracina. viņa visu laiku man pārmet, ka es ka ko nezinot, ejot uzreiz kādam prasīt. nevis pati domājot. bet ko es varu izdomāt tur, kur vienkārši man nav pielaižu, nav pārzināšanas ilggadējas par atrašanās vietām utt? neprasu jau manu darbu darīt. bet nu šķiet, ka viņa grib sekot un darīt to pa savam- komandas dod- atnes man bulciņu, atnes man to, izdari to un šito.
nu tas jau tā visai nekaunīgi manu prāt.
4th-May-2011 09:20 pm
izklausaas patiesiibaa ljoti labi ;) taapeec ljoti, ljoti, ljoti priecaajos par Tevi :)
4th-May-2011 09:24 pm
ui es ceru, jo man jau vēl 2 nedēļas pārbaudes laiks. pēc tam savukārt audits kaklā par tieši manu darbu. par ko es traki uztraucos un mani koleģīte viena un viena priekšniece pa laikam mierina, bet nu es baigi baidos sastrādāt muļķības un izgāzt projektā vienu posmu.
4th-May-2011 10:43 pm
tad veel jo vairaak ir jaatur par Tevi iikshkji! :)
4th-May-2011 08:52 pm
ja jutīšu, ka esmu gatava jebko darīt, lai izbeigtu mozīnīgās galvas sāpes, tad varu palūgt numuriņu ārsta?
4th-May-2011 08:57 pm
nu vinjsh cik saprotu, nav gluzhi aarsts, bet kaut kaads baiss procesors, kas ar galvas smadzeneem un muguraam njemas. neesmu siikaak prashnjaajusi, bet no miiljotaa viiriesha pasha pieredzes un vairaaku vinja draugu un pazinju pieredzes, baisi paliidz ;)
bet, protams, ja vajag - iedoshu telefoninju :)
4th-May-2011 09:00 pm
skaidrs. bet pagaidām ar lavandu mēģināšu :)
4th-May-2011 09:03 pm
gan mazgaajoties pie dushas zhelejas vari piepilinaat, gan pie kreema uz nakti - paliidz aizmigt :) vismaz man noteikti liidzeeja pagaajushajaa pavasarii, kad likaas, ka viss ir tik slikti, ka sliktaak vairs nevar buut.
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:24 pm GMT.