smth
 
18th-Mar-2010 09:42 pm
vissarezhgjiitaak ir sanjemties un atklaati pateikt, ko domaa. jo baidies. pat nezinu, no kaa. vnk kaut kaadas diivainas bailes. it kaa saproti, ka smiekliigs nebuusi. un tas otrs noteikti neapvainosies par to, ka varbuut skarbaak nedaudz ko teiksi, jo tieshi taa tas viss arii ir. it kaa nevajadzeetu baidiities..bet baidies. un paarkaapt sev ir dikti gruuti. un noklusee...vienreiz..otro..tresho.. bet pienaak ceturtaa vai divdesmitceturtaa reize un saproti, ka varbuut tomeer pateikt. un pasaki.. un nekas jau slikts nenotiek. un tev saka, ka labi, ka pateici. bet vienalga turpini baidiities. kaapeec? jo baidies, ka tas 'viss ir kaartiibaa' ir tikai taads trausls ledus, maska.. un ka patiesiibaa tomeer esi aizvainojis, vai aizkaitinaajis, vai vienkaarshi izskatiijies smiekliigi..
bailes... pieliip aatri, bet gadiem ciinies ar taam.un laikam jau ir taa, ka tajaa reizee, kad beidzot esi sanjeemies, nedriikst vairs vnk padoties. jaasanjemas un jaaizliekas, ka bailju vairs nav.. un jaaturpina buut drosmiigam. liidz bailes 'atliip nost'.. liidz vairs nebaidies.. un vienmeer pasaki, ko domaa..gruuti tas ir..bet laikam beidzot jaasanjemas.
Comments 
18th-Mar-2010 09:57 pm
Jaa, tas man pashreiz ir aktuaali. Es nespeeju sanjemties un pateikt triis vaardus - tu man pietruuksti. Nenormaali mokoshi.
18th-Mar-2010 10:01 pm
nez, ka ir Tev, bet man ir ne tikai ar labaam lietaam taa.. nu, apmeeram taadus vai savaadaakus miiljtekstus pateikt. gruuti sanjemties un pateikt to, kas ne paaraak patiik.. iekod meelee, lai tikai neaizvainotu un nedabuutu dusmu veetru..
jaa, varbuut paaraak censhos izvairiities no visaam situaacijaam, kas var beigties ar konfliktu.. tomeer.. reizeem jaasanjemas. un var jau buut, ka viena no labaakajaam metodeem ir padomaat iz seerijas - nu, un kas buus, ja es to pateikshu? izdomaa sliktaako un saproti, ka nemaz jau tik traki nav (piecas minuutes pazemojuma, turpretii tiira sirdsapzinja un sajuuta, ka esi izdariijis visu to, ko tieshaam gribeeji izdariit :D )
18th-Mar-2010 10:44 pm
Mēs baidamies dzīvot. Kā vēži, vai bruņurupuči ieraujamies savā čaulā, negribam neko redzēt, manīt, sajust. Dažreiz ir grūti no īsa teksta sapraast ko teicējs ir vēlējies pateikt- seko īsa atbilde(bieži galīgi garām), atkal steidzamies, metam ārā no draugiem, ierakstam naidnieku listē. Ar tiem, ar ko saproties, pēc kāda laika sākas problēmas - tu ko nesproti ko es gribēju pateikt?
Se la vī... :)
19th-Mar-2010 08:55 am
nu, jaa.. arii tas patiesiibaa. paaraak steidzamies un esam pavirshi. pat tad, kad saprotam, ka nedriikstam buut pavirshi, tomeer taadi esam. un lielaakaa dalja visaadu domstarpibu rodas tikai taapeec, ka viens runaa par maati, otrs par meitu.. ;>
19th-Mar-2010 03:36 am
Es jau kopš kāda laika (laikam no iepriekšējām attiecībām) nekā nevaru pārspļaut par lūpu Tos vārdus. Nu, tos.. Nu,

Lai arī no manis to ļoti gaida. Lai arī es zinu, ka tā ir. Lai arī ... ... ... ... ... ... Lai arī...... .... ... Lai arī ...
19th-Mar-2010 09:01 am
nu mani vienkaarshi nedaudz spiidzinaaja ;) regulaari teica, lai pasaku, jo shams tachu redz, ka tas taa ir.. meegjinaaja iedroshinaat :)) peec paaris meeneshu shaada veida pierunaashanas, kaadaa briidii beidzot speeju pateikt :) un nebija sajuutas, ka izspiezh vai piespiezh to dariit.. beidzot pashai gribeejaas to pateikt ;)
taa ka - visam vajadziigs laiks un pacietiiba ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:23 am GMT.