smth
 
15th-Nov-2009 09:44 pm
nesleepshu - man ljoti patiik, kad atklaatnes sanjeemeejs maneejo piefavoritee. tas noziimee, ka esmu ietraapiijusi ar atklaatnes izveeli.
negribas, lai cilveeki viltos, sanjemot kaut ko taadu, kas izraisa negatiivas emocijas.
man pa sho gadu ar astiiti laikam kaadas 4-5 taadas vilshanaas bijushas. diemzheel.
Comments 
15th-Nov-2009 11:54 pm
Kā tās izpaužas, tās vilšanās?
Es arī cenšos piemeklēt atbilstošu kartiņu, bet bieži vien cilvēkus interesē, atvainojos, bet garlaicīgie, parastie pilsētu skati vai arī kaut kas tik specifisks, ka atkal atliek vien pūst un elst, ka nedrukāju savas kartiņas. Vai arī čīkst, ka nevar adkārdus sūtīt, bet grib kaut ko nebūt foršu un interesantu. Nu sōrī, mums foršākās un interesantākās kartiņas kā reiz ir starp beddogiem atrodamas. :(
Eh, bet jā, ir ļoti patīkami, ja atraksta ne tikai Thanks, bet vēl kaut ko par sevi, interesēm un tā. :) Un saka, ka kartiņa trāpījusi desmitniekā - tas silda sirdi. :D
16th-Nov-2009 09:10 am
kaa izpauzhaas? nu, ir vairaaki spilgti piemeeri.
viens - uz parastaa kraasainaa papiira tiek uzliimeets no nezin kurienes (kaada zhurnaala vai aviizes) pavirshi izhkjeereets kakjis - un voilà - atklaatne gatava.
veel viena vilshanaas. private swap. savstarpeeji pajautaajam, ko kursh grib sanjemt. tu meklee to, ko cilveeks prasa, bet vinjsh tev atsuuta filmas reklaamas kartinju, lai gan tu esi luudzis pavisam ko citu.

baddogiem piekriitu. vinji mums taadi dikti inchiigi :) paaris baddogi dikti ir iepatikushies ;) ir doma tos arii nosuutiit ;)

nu, jaa - un taas pateiciibas zinjas arii baigi svariigas :) man ljoti biezhi raksta atziniigus vaardus par muusu markaam :) un arii par manu rokrakstu :D
un veel baigi patiik, kad cilvji uzprasaas uz return atklaatnes atsuutiishanu :) man pagajushajaa nedeeljaa taa sanaaca. divas atklaatnes peec kaartas - vienu aizsuutiiju uz horvaatiju un cilvis pieteicaas atsuutiit atklaatnes atpakalj :) naakamaa tika piegaadaata uz kazahstaanu - un arii cilvis peec maneejaas sanjemshanas uzreiz paluudza adresi, lai var atsuutiit man :) tomeer forshi :)
This page was loaded May 22nd 2024, 7:30 pm GMT.