smth
Replying To 
16th-Nov-2009 09:10 am
kaa izpauzhaas? nu, ir vairaaki spilgti piemeeri.
viens - uz parastaa kraasainaa papiira tiek uzliimeets no nezin kurienes (kaada zhurnaala vai aviizes) pavirshi izhkjeereets kakjis - un voilà - atklaatne gatava.
veel viena vilshanaas. private swap. savstarpeeji pajautaajam, ko kursh grib sanjemt. tu meklee to, ko cilveeks prasa, bet vinjsh tev atsuuta filmas reklaamas kartinju, lai gan tu esi luudzis pavisam ko citu.

baddogiem piekriitu. vinji mums taadi dikti inchiigi :) paaris baddogi dikti ir iepatikushies ;) ir doma tos arii nosuutiit ;)

nu, jaa - un taas pateiciibas zinjas arii baigi svariigas :) man ljoti biezhi raksta atziniigus vaardus par muusu markaam :) un arii par manu rokrakstu :D
un veel baigi patiik, kad cilvji uzprasaas uz return atklaatnes atsuutiishanu :) man pagajushajaa nedeeljaa taa sanaaca. divas atklaatnes peec kaartas - vienu aizsuutiiju uz horvaatiju un cilvis pieteicaas atsuutiit atklaatnes atpakalj :) naakamaa tika piegaadaata uz kazahstaanu - un arii cilvis peec maneejaas sanjemshanas uzreiz paluudza adresi, lai var atsuutiit man :) tomeer forshi :)
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 16th 2024, 2:37 am GMT.