smth
 
13th-May-2009 10:10 pm
burkaanu kuuka ir.
vispaar.. eedama :)
Comments 
13th-May-2009 10:13 pm
Burkankuka ir labs veids kā utilizēt to, kas paliek pāri pēc burkānuslas spiešanas.
13th-May-2009 10:22 pm
laikam arii :) bet es speciaali riiveeju :)
13th-May-2009 10:34 pm
es sāku nemīlēt savu māsu viena iemesla dēļ - viņa gatavo pārāk labi, un arvien biežāk izdomāt uzcept kkādas nebūt maizītes - saldās, treknās... laikam jāsalaiž jūs abas kopā dzīvot :)
13th-May-2009 10:37 pm
nee, nedriikst ;) jo kas gan taas eediis? :)
es riit (iespeejams) stiepshu burkaanu kuuku koleegjiem ;)
lai eed :D pashai jau tik daudz, cik smarzha un pagarshoshana ;)
13th-May-2009 11:44 pm
recepte?:)
13th-May-2009 11:54 pm
apelsins, citrons, 80g rozīņu, 20ml ruma, 125g mīksta sviesta, 125g brūnā cukura, 3 olas, 300g smalki rīvētu burkānu, malts muskatsrieksts, 150 g miltu, 1/2 tējkarote cepamā pulvera, sviests un milti veidnei

apelsīnu un citronu nomizojiet, miziņas sasmalciniet. Rozīnes pārlejiet ar rumu un uzbriediniet. Sviestu saputojiet kopā ar cukuru, piesitiet pa vienai olai. Rozīnes sajauciet kopā ar rīvētiem burkāniem, apelsīna un citrona miziņām. Piebieriet muskatriekstu, miltus, pielieciet sviestu, cukuru un olu maisījumu, kā arī cepamo pulveri, vēleiz visu labi izmaisiet. Mīklu lieciet ar sviestu ieziestā un miltiem apbārsītā veidnē, ievietojiet 200 gradu karstā cepeškrasnī, cepiet 40min.

Tas ir viss....tur nekā grūta nav :)
14th-May-2009 12:07 am
par mizaam runaajot - es ne tikai riiveeju klaat mizas, bet arii piespiedu pusi citrona un pusi apelsiina sulas ;)

patiesiibaa, nekad pie receptes stingri neturos ;) visu daru uz aci :) un uz sajuutaam ;) taa ka recepte ir tikai taads vadmotiivs, bet viss paareejais ir briiva improvizaacija ;)
14th-May-2009 07:16 pm
paldies! bus japamegjina
14th-May-2009 07:17 pm
luudzu :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:18 pm GMT.