smth
Replying To 
13th-May-2009 11:54 pm
apelsins, citrons, 80g rozīņu, 20ml ruma, 125g mīksta sviesta, 125g brūnā cukura, 3 olas, 300g smalki rīvētu burkānu, malts muskatsrieksts, 150 g miltu, 1/2 tējkarote cepamā pulvera, sviests un milti veidnei

apelsīnu un citronu nomizojiet, miziņas sasmalciniet. Rozīnes pārlejiet ar rumu un uzbriediniet. Sviestu saputojiet kopā ar cukuru, piesitiet pa vienai olai. Rozīnes sajauciet kopā ar rīvētiem burkāniem, apelsīna un citrona miziņām. Piebieriet muskatriekstu, miltus, pielieciet sviestu, cukuru un olu maisījumu, kā arī cepamo pulveri, vēleiz visu labi izmaisiet. Mīklu lieciet ar sviestu ieziestā un miltiem apbārsītā veidnē, ievietojiet 200 gradu karstā cepeškrasnī, cepiet 40min.

Tas ir viss....tur nekā grūta nav :)
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:19 pm GMT.