apelsīnu un citronu nomizojiet, miziņas sasmalciniet. Rozīnes pārlejiet ar rumu un uzbriediniet. Sviestu saputojiet kopā ar cukuru, piesitiet pa vienai olai. Rozīnes sajauciet kopā ar rīvētiem burkāniem, apelsīna un citrona miziņām. Piebieriet muskatriekstu, miltus, pielieciet sviestu, cukuru un olu maisījumu, kā arī cepamo pulveri, vēleiz visu labi izmaisiet. Mīklu lieciet ar sviestu ieziestā un miltiem apbārsītā veidnē, ievietojiet 200 gradu karstā cepeškrasnī, cepiet 40min.
par mizaam runaajot - es ne tikai riiveeju klaat mizas, bet arii piespiedu pusi citrona un pusi apelsiina sulas ;)
patiesiibaa, nekad pie receptes stingri neturos ;) visu daru uz aci :) un uz sajuutaam ;) taa ka recepte ir tikai taads vadmotiivs, bet viss paareejais ir briiva improvizaacija ;)