smth
negribēju, bet tomēr.. 
24th-Nov-2013 09:04 pm
Tiešām negribēju neko šovakar rakstīt par to, kas notiek un noticis Zolitūdē.
Visģeniālākā frāze, ko šovakar tv dzirdēju: "jumts iebruka nelikumīgi". Nu, lieliski. Neviens nav vainīgs. Jumts pats vainīgs. Var jau būt, ka šobrīd visiem ir vieglāk pieturēties pie principa - neko nezinam, visi bumāgi bija v porjadke. Atzīt savu vainu, vai vismaz līdzdalību, ir krietni grūtāk... Jo pūlis prasa asinis.

Un vēl skumji, ka kādā citā tv viens no mediķiem skaļi pateica to, ko laikam jau visi savās virtuvēs runā - šis var būt tikai sākums...

Un, lai arī tagad vesela kritiķu kaudze ir uzradusies, gribu pateikt paldies glābējiem. Tiešām cepuri nost viņu priekšā.
Comments 
24th-Nov-2013 09:17 pm
nu man ar ir sanācis runāt ar cilvēkiem, kas būvobjektos strādājuši (tās pašas jauno projektu dzīvojamās mājas, piemēram) - tas ir alika jautājums tikai. Un en pārāk ilga. Paskatoties, cik īsā laikā tiek bliezts viss augšā pa labi, pa kreisi - tas nekas, ka pamatiem pēc būtības vajag atstāt laiku, lai nosēžas, utt..
Vnk atliek tikai cerēt, ka tās ēkas šķiebsies un lieksies lēnām - nu tā, ka var saprast, ka nav labi un laikus notīt makšķeres - štrunts par ieguldītajām finansēm. Bet nevis šitā - kā kāršu namiņš. Vai tad nebūtu projektējot arī jāņem vārā tāds drošības apstāklis kā drošība kkādās ārkārtas situācijās. Tb - pat ja kādu neparedzētu apstākļu dēļ tiek traumēta kāda ēkas jumta daļa, lai pārējām tomēr kaut vai sevis nestspēja paliktu, nevis tikko viens puzles gabaliņš krīt, tā krīt visi pārējie :/
24th-Nov-2013 09:19 pm
mhm! piekrītu!
ne pielikt, ne atņemt.
25th-Nov-2013 12:30 pm
Vakar uzzināju, ka visām šīm "modernajām" jaunbūvētajām ēkām esot divu gadu garantija...
25th-Nov-2013 01:00 pm
Jā, par to frāzi, ka jumts iebruka nelikumīgi, mēs arī visu vakaru uzjautrinājāmies. Kaut ko tik ģeniālu pateikt...
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:37 am GMT.