x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Čības kopsavilkums

2004. gada 18. augusts, 5:35 pm, 11 atsauksmes / pievienot vēl

Par daudz ko. Reizi mēnesī jau es to daru, tikai tagad tam ir nosaukums. (Kam ta'?)

  • Iesaku pievērst uzmanību dažām kopienām – [info]baltais_bebrs, [info]bash, [info]politbirojs un [info]science. Varat man ieteikt vēl ko.
    • Baltais bebrs – nav ne jausmas, par ko tā ir patiesībā, taču ir interesanti. :) Kaut kas līdzīgs ir arī [info]niigrie.
    • Bash – Latvijas IRC logu krātuve. Nu, apmēram tāpat kā bash.org. Pagaidām tur gan nekā daudz nav, taču tā ir tikai nupat izveidota, tāpēc katrs var pievienoties un padalīties. Un tas pat nekas, ka tajā bannerī pie userinfo ir veselas divas pareizrakstības kļūdas. (Nē, nu vispār jau ir gan kaut kas, taču es pieveru acis, jo bash.org man patīk.)
    • Politbirojs – raksta reti, taču interesanti. Un tas ir jālasa.
    • Science – "Zinātne un Tehnika", nosaukums jau izsaka visu. Inčīgi. Pat neņemot vērā dažu locekļu dīvaino rakstības stilu un pareizrakstības kļūdas.
    • Ā, un vēl – [info]dorians – "Pasaules valdnieki". Šito gan es neiesaku, jo vēl nezinu, ka tie tādi ir. Un nezinu arī, kur īsti esmu iesaistījies, jo man vaidzēja īpašu atļauju, lai pievienotos. Atkodis vēl neesmu. Taču varu piezīmēt vienu lietu. Paskatieties, kā raksta pats galvenais kungs un pavēlnieks – [info]lord. Man viņš atgādina īrisus pārēdušos ezīti, kurš apmaldījies purvā tumšā rudens vakarā un vēl sarijies tailenolu (vai kādu citu trankvilizatoru). Viņa rakstības stils... ir... nu tāds... tik ļoti nekāds... un izplūdis... ka brīnums, ka... viņam izdodas... vispār... ko pateikt... :) (A forši! Būs arī man tāds jāpārņem.)
  • [info]maita man regulāri pārmet, ka es nelasu nevienu svarīgu RSS plūsmu – ne pods.lv, ne laacz</em>. Ar to domājot [info]pods_new un [info]laacz_rss. Nu, un? Tā vietā man regulāri draugu draugu lapā jālasa [info]tvnet_rss. :)
    Es varu pateikt, kāpēc nelasu. Tāpēc, ka man nepatīk, kā viņi raksta. Tieši tas rakstības stils. Lēts. Var jau būt, ka mani interesē tās tēmas, par ko viņi raksta, taču iepakojumam šoreiz ir ļoti liela nozīme. Tāpēc – nē.
  • Un vispār – [info]maita. Viņš šo to interesantu raksta mana žūrnāla komentāros, stāsta interesantas lietas, šo to tiešām interesantu un citādi palaižamu garām es reizēm uzzinu tieši no viņa. Viņam arī patīk piekasīties pie maniem rakstiem. Taču pats viņš neraksta, it kā attaisnojoties ar to, ka Ciba viņam neļauj. Laikam jau tā arī ir, taču neticu, ka [info]watt viņam nav palīdzējis tik pāri šai problēmai. Droši vien nemaz nav prasījis. :) Tā vietā turpina kritizēt mani. Nu, labi, es arī varu – viņam pie userinfo ir divas pareizrakstības kļūdas. Un diezgan puspatiesību, kas gan ir piedodamas. :) Un vispār.. Neko!
  • Jauks citāts: "tieši tāpēc cilvēki cibā liekas labāki, pozitīvāki, lieliskāki, nekā tie ir katrs savā ikdienā. (ikdiena nogalina jebko – es zinu)." ([info]klukucis, [i]) Un vēl man patīk, kā raksta [info]racoon, taču, ja gadās, ka viņš kādu piemin savā žūrnālā, tad tas vienkārši nevar būt uz labu. :)
    Ā, iesaku izlasīt viņa urbāntripa aprakstu. Saturs nav tik svarīgs un interesants, taču forma ir vienkārši.. mm.. :)
  • Par šā mēneša cibiņu (pēc manām domām) tiek izvēlēts [info]munky. Par to, ka viņš tāds ir. Es apmēram zinu, kas viņš ir, ar ko nodarbojas, taču pēc ierakstiem viņa žūrnālā var izspriest pavisam ko citu. Un vēl jau ir arī tā info, ko lasu par viņu savā draugu un draugu draugu lapā. Tāpēc. He-hē, svaigas asinis! :)
    Kas pēc manām domām ir gada cibiņš, gan jau tāpat ir skaidrs.
  • Mans "draugu" saraksts nedaudz palielinājies. Ja kādu interesē, kāpēc viņš tajā pēkšņi atrodas, tad tas tāpēc, ka man patīk kā šis konkrētais cibiņš raksta. Un lasīt man patīk. Bet komentārus draugu lapās es rakstu reti, tikai mieru.
  • Par friends-only žūrnāliem. Dažreiz uzduroties uz tāda, man šķiet, ka tā patiesībā ir mirusī dvēsele un tikai pēc nelielu pētniecisko darbu veikšanas izrādās, ka nē, dzīvs, taču mazākā pasaulē. Nē, šo bez komentāriem.

anonymous: Lets help each other out!

2004. gada 18. augusts, 7:48 pm, atbildēt

Norādīšu uz tavām kļūdām. Mācīšos no savējām.