|
Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 am
Kafija ir ģifte, nedzeriet kafiju un cukurs arī ir ģifte, nāvīga, vēzis klāt, atkarība un nesaturēšana. Toties zaļā tēja ir eliksīrs, kurš uzceļ miroņus un Vēdu eksperti arī cienīgi māj ar bārdām, jā, zaļā tēja ir mūsu viss, Višnu mans liecinieks. Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele. Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā? Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:03 am kisswithafist
Es dzeru reti, bet ja dzeru, tad ar aromatizētājiem, vislabāk meloņu vai zemeņu. Tā joprojām ir zaļā tēja, skaitās! Fri, Oct. 6th, 2017, 11:03 am snauts
Kad dzēru zaļo tēju, tad dzīve likās mazāk rūgta. Salīdzinoši. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:06 am santech
Tu arī kafiju dzer ar cukuru? Kgan kafija vairāk ir skāba, ja stipra, nevis rūgta. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:24 am sirdna
Kafiju bez cukura dzeru. Bet kafijas rūgtums neliek manas sejas horizontālajān krunkām sagriezties vertikāli, ko zaļās tējas šķebīgums paveic ar vienu malku. Bvē, un tagad vēl zaļās tējas atraugas! Fri, Oct. 6th, 2017, 11:09 am peepingtom
Zaļās tējas ir dažādas. Pamēģini normālu beramo zaļo tēju. Dažas paciņtējas zaļās tiešām garšo pēc ziepēm un vēl daudz kā cita. Tāpat jau ir ar kafiju, ne visas kafijas ir garšīgas. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:25 am sirdna
Baidos, ka esmu dzēris arī beramās. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:29 pm polija
Hmmz - uzlietas ar verdošu ūdeni vai arī (kā iesaka ar 70 grādus) padzisušu? Cik stipru? Imho, ja dabū tik stipru, ka ir jau rūgta, tad tur jau viss ir zudis. :D Bet nu es pēdējos 23 gadus nesaprotu, KĀ var dabūt iekšā jebkuru tēju AR cukuru (vot tas ir kkas, kas reāli rauj uz augšu), kaut gan kafiju vnm dzeru ar DAUDZ cukura un DAUDZ piena, tā kā es moka rī neesmu rādītājs pareizai zaļās tējas dzeršanai.. :? Fri, Oct. 6th, 2017, 11:11 am rasbainieks
dzer labu zaļo tēju, un aplej viņu pareizi – viņu nevajag ilgi turēt tai karstajā ūdenī. lai gan vispār nafig tu dzer zaļo tēju, ja viņā kofeīna ir tikpat kā kafijā? Fri, Oct. 6th, 2017, 11:27 am sirdna
Khhhhh!...Es tūlīt apraudāšos no izmisuma. Es tā mocījos, un tas vēl ir neveselīgi? Fri, Oct. 6th, 2017, 11:29 am rasbainieks
nēnu jautājums ir – ko tu gribēji sasniegt? atskaitot, protams, pilnīgu apskaidrību. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:35 am sirdna
Es jau 43 gadus neko negribu sasniegt, bet kaut kā jau laiks jāīsina. Also, kā atpazīt labu zaļo tēju? Fri, Oct. 6th, 2017, 11:38 am rasbainieks
pēc cenas! :) iesaku palasīties jz observeri, tur visu ko var uzzināt par tējām. kafijām gan arī. vēl es varu piedāvāt uzcienāt ar zolīdu ūlūnu (līdz kuram es zaļo tēju nedzēru, jo nelikās garšīga), bet tad cienītskungam būtu jāatvelkas uz degustāciju. Fri, Oct. 6th, 2017, 12:29 pm wowow
drīzāk jau jz profesoru biezpientauri nekā jz observeri Fri, Oct. 6th, 2017, 12:30 pm rasbainieks
ā, es tagad viņus saputroju? atvainojos visiem iesaistītajiem. Sat, Oct. 7th, 2017, 12:10 am zum
Maziņa vēl. Sun, Oct. 8th, 2017, 01:28 pm rasbainieks
tu nu gan esi dīvaina (dīvains?) Sat, Oct. 7th, 2017, 02:10 pm sirdna
iesaistītos es esmu lasījis. Skaisti, bet priekš manis nenoderīgi. Tauta ir advancētā tējas čempionu līmenī un mētājas ar frāzēm, kuras parastam mirstīgam neko nenozīmē. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:18 am zum
Kafija tagad ir rehabilitēta. Tējai tagad tikai otrā vieta. Brasilia via Indija. Skat, ir kafijas klizmas. Vai ir Tējas klizmas? Nē taču. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:20 am kjiimikjis
Ar laimu vai apelsīnu garšo labi, lai gan man arī tāpat zaļā tēja garšo pieņemami, tā kā, riskē nu pats. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:24 am ieva
1) vajag labu tēju, 2) nevajag pārāk karstu ūdeni, 3) var piespiest apelsīnu, jā. es gan dzeru tiki oolong, pārejās dedzina kuņģi. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:28 am sirdna
Uuuuulong, ok, paprovēsim. Un apelsīns. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:31 am rasbainieks
ūlūns, un gatavot properlīgi – vispirms noskalot, kas ir apliet ar ne gluži vārošu ūdeni uz minūti un tad to ūdeni noliet nost, un tad apliet pa īsto uz minūti divām un tad raut tās lapas ārā. nē, nav tā, ka es daru visu, lai tu atgrieztos pie kafijas :) Fri, Oct. 6th, 2017, 11:39 am zum
Uzliec savu tējkanniņu uz 80 grādiem. Nevajag vārošu sadedzināsi. Baltā tēja ir vislabākā. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:41 am rasbainieks
es taču arī saku, ka vārošu nevajag. bet ir naivi iedomāties, ka visiem ir pirmkārt elektriskas tējkannas un otrkārt ar jebkādiem citiem grādiem kas nav 100. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:51 am sirdna
Man ir malkas plīts, dod laukā 400 un vairāk grādus. Fri, Oct. 6th, 2017, 12:43 pm zum
Lūk. Uzliec čaiņiku uz plīts un gaidi, kad sāks nākt garaiņi, bet vēl neburbuļo, būs tev pareizā T. Nu, kā ar karstvīnu. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:02 pm zum
Nu man ir 70, 80, 90, 100. Un vēl, kas tur karstu. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:31 pm polija
vot par balto varētu piekrist. Visdārgākā arī :D Bet tiešām garšīga. ķip ne pēc kā ievērības cienīga negaršo, bet garša laba :D Fri, Oct. 6th, 2017, 11:41 am sirdna
Ok, ok, paprovēsim. Ja atradīsim dvēseles spēkus. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:28 am chimera
kā vispār kādam pie laba prāta gribas gāzt pie zaļās tējiņas, nu, vai vispār pie jebkā cukuru? drošvien smēķētājiem ar atrofētiem garšas receptoriem, citu ideju nav. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:30 am chimera
un ir kaudze ar zaļajām tējām, kas ir reāli saldas pašas par sevi. daži ūlongi, piemēram. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:38 am sirdna
Ak, ja man būtu nosvilināti garšas receptori, es laikam nekunkstētu par tās draņķības garšu. Tabaka, es nāku pie tevis! Apskauj mani ar kūpošām rokām, lai es nekad vairs nesajūtu to garšu, kura mani šorīt piemeklēja. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:35 am ernuerna
nesaprotu, kā šo dievu dzērienu iespējams bojāt un padarīt par suslu pieberot cukuru?! Fri, Oct. 6th, 2017, 11:37 am pinjons
+ daudz Fri, Oct. 6th, 2017, 11:39 am sirdna
Es nepiebēru, no kā tagad ciešu. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:43 am zum
Būtu pielicis kaut vienu enerģijai. Priekš kam jācieš, ja var dzīvot zaļi? Fri, Oct. 6th, 2017, 12:03 pm f
esmu ķērusies pie earl grey un jūtos tagad kā baigais brits. nu a zaļajai nudien piemet kādu citronu vai ingveru klāt - ja jau veselīgumam, tad veselīgumam! Fri, Oct. 6th, 2017, 12:49 pm unpy
Melnā tēja kā parādība radās iz tā, ka cilvēki meklēja veidus, kā zaļo tēju padarīt garšīgāku. Pēc tam mainījās gadsimti, mainījās cilvēki un uzradās tādi, kuri saprata, ka zaļo tēju var nosaukt par veselīgāku, ibo viss, kas zaļš, ir veselīgāks par to, kas ir melns, un tādejādi lētāku produktu tirgot dārgāk.
Bet par iekšā dabūšanu - zaļā tēja jādzer ellīgi karsta, kamēr tajā nav visa buķete atvērusies, tā vairāk domāta tiem gurmāniem, kuri ēd pūdētās siļķes, strihnīnā vārītas sikspārņu spiras un citus specifiskus gardumus.
Fri, Oct. 6th, 2017, 01:24 pm sirdna
Un kur tu biji pirms tam? Es tagad lieki vilkos trīs kilometrus tumsā, vētrā un pret kalnu, lai noskaidrotu, ka tos ūlūnus nemaz tā netirgo uz katra pakša. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:29 pm unpy
Citi par šitādu vilkšanos tumsā, vētrā un pret kalnu maksā bargu naudu, tā kā reķini, ka uz šitā rēķina esi ietaupījis vairākas pakas zaļās tējas vismaz. Ja šito domu par zaļo tēju metīsi malā un to visu ieguldīsi roltonos, tad vispār. Fri, Oct. 6th, 2017, 12:58 pm iokaste
Labestīgs tu neesi, tev ir pārākuma apziņa. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:22 pm sirdna
Iebilstu un protestēju. Man ir absolūta savas niecības un pilnīgas preteklības apziņa, kuru es cenšos kompensēt, nu, un reizēm bieži pārcenšos. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:15 pm bikini_kill
es nemaz nevaru dzert ar cukuru - tas bojā visu garšu. piekrītu, ka tējais jābūt labai un ūdens nedrīkst būt pārak karsts. bet, kā saka, na ļubiteļa! Fri, Oct. 6th, 2017, 01:22 pm helvetica
Nevajag savārīt pārlieku stipru, kā arī atrast zorti, kas pēc garšas patīk. Vēl palīdz zaļās tējas lapiņas apliet ar istabas temperatūras ūdeni un pāris h paturēt - tad ūdenim būs forša zaļās tejas garša, bet ne īstas tejas dūmainais rūgtumiņš, palīdz pierast.. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:26 pm fedrs
Pieņemu, ka zaļās tējas ir 999 999 šķirnes, sugas, modifikācijas un komplektācijas. Es gan to nedzeru no rīta līdz vakaram, un pat ne katru dienu. Fri, Oct. 6th, 2017, 02:32 pm kihelkonna
atcerējos! aptiekā var nopirkt stēvijas tabletītes, ļoti saldas un bez cukura! Fri, Oct. 6th, 2017, 03:57 pm shelly
Pilnīgi piekrītu! :) Fri, Oct. 6th, 2017, 07:10 pm gnidrologs
Zaļā tējā ir sūds pēc garšas. Visi zinām. Bet efekts ir samērā specifisks. Katrā ziņā labāks par kafijas. Es tomēr palikšu pie melnās tējas, kas ietur labu balansu starp labu garšu un vēlamo efektu. Fri, Oct. 6th, 2017, 07:36 pm zazis
Labu tēju veikalā nopirkt nevar. Var šeit. https://yunnansourcing.com/Tāpat silti rekomendēju iepazīties ar pagatavošanas pamācību, kas katrai zortei atšķiras. Es nesen pamēģināju melno tēju, liellapu beramo, visu bērnību tādu dzēru un slavēju. Tak fui pē kaka. Sat, Oct. 7th, 2017, 02:13 pm sirdna
mhm, es tā ciešāk apskatīju tēju plauktus un sapratu, ka labu tēju veikalā nepārdod. Sat, Oct. 7th, 2017, 10:10 am kramers
Nafig cukuru? Atšķaidi 1:1 ar balzāmu. Sun, Oct. 8th, 2017, 11:08 am gnidrologs
Nafig tēju, prosta 1 balzāma. Sun, Oct. 8th, 2017, 11:09 am gnidrologs
Tik gribēju painformēt, ka man ir tieši tie paši sentimenti par zaļo tēju. Bvēē.. |