Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 am

Kafija ir ģifte, nedzeriet kafiju un cukurs arī ir ģifte, nāvīga, vēzis klāt, atkarība un nesaturēšana. Toties zaļā tēja ir eliksīrs, kurš uzceļ miroņus un Vēdu eksperti arī cienīgi māj ar bārdām, jā, zaļā tēja ir mūsu viss, Višnu mans liecinieks.

Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele.

Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā?

Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:22 pm
[info]helvetica

Nevajag savārīt pārlieku stipru, kā arī atrast zorti, kas pēc garšas patīk. Vēl palīdz zaļās tējas lapiņas apliet ar istabas temperatūras ūdeni un pāris h paturēt - tad ūdenim būs forša zaļās tejas garša, bet ne īstas tejas dūmainais rūgtumiņš, palīdz pierast..