Mostly because fuck you, that's why

Recent Entries

11/28/21 11:32 am

Man piepeši šķiet, ka ar vienu pāri ziemas zābaku ir par maz. Bet ja ziema atkal būs pāris dienas, varbūt nedēļas sniega, tad gan var iztikt.

Cik ziemas zābaku ir jums?

11/22/21 10:09 am

Da nē, kam vajadzīgi korektori vai tulkotāji, par kopīraiteriem pat nerunājot? https://purechocolate.lv/en/liquer-cream-truffle-collection/

11/19/21 03:12 pm

11/18/21 10:15 am

Vakar savā dīvāna gulšņāšanā secināju, ka netfliksā vairs nekas neuzrunā, jāpaņem tetplus un jāpaskatās latviešu filmas. Nodomāju, jāievērtē, cik slikts tieši ir "Klases salidojums".

Kaut ko tik drausmīgu es nekad neesmu redzējusi. Ir slikts kino, kas ir tik slikts, ka to vēl var savā sliktumā izbaudīt, bet šīs 37 minūtes, kuras izturēju, no savas dzīves vairs nekad neatgūšu. Tur nebija īsti nekā, kas pretendē uz joku. Aktieri, protams, ļoti centās, bet tik sūdīgu scenāriju nekas nevar izglābt. 1/10.

Tā kā vakars vēl bija garš, devu iespēju Jaungada taksometram. Sākumā likās, ka atkal diez kas nebūs, bet uz beigām jau viss salikās loģiski un sanāca skatāma viegla filmiņa. 6/10.

Paķēru vēl sieviešu stendapu par provinces pavasari. Par sieviešu stendapu man vienmēr bijušas dalītas jūtas, klātienē neesmu bijusi un tie sīkie gabali, ko esmu redzējusi, likās diezgan cringe. Šoreiz bija labāk, tīri viss bija ok un pat brīžiem smieklīgi, bet Lidijai gan derētu pateikt, ka nodirst citas sievietes, even if you're Black, is NOT cool. Kopumā 7/10.

Šovakar turpināsim, tikai nezinu, ar ko. Ja kādam ir tet+ un vēlme dot ieteikumus, droši!

11/17/21 12:48 pm

Cibiņ, kas ir tavs comfort food/mierinošais ēdiens?

Sāku mēģināt atcerēties, kas man no mammas taisītā īpaši garšoja, bet kaut kā nesanāk. Atceros, uz ballītēm no gurķa tika taisīts krokodils, bet tā ikdienā nasing spešal. Omes kulinārija gan man nepatika, nekad neesmu sapratusi haipu, cik pie omes viss garšīgi.

Man tas laikam būs grauzdiņš sviestā.

11/14/21 12:06 pm

Divas lietas, kuras veikalos ir plašā izvēlē, bet reāli nav, ko pirkt – skrubji un jogurti.

Par skrubjiem - it kā liekas, ka tādu pilns, un reiz es par šo jau izteicos, bet nesen nopirku vietējā ražojuma skrubi, kas tipa ir ar vaniļas smaržu. Drausmas, to skrubi nevar normāli uzsmērēt, bet viļāt pa ķermeni kā tādu desiņu, līdz izšķīst, jo šī sviesta dēļ tas nav gluži šķidrs, bet vairāk kā plastilīns. Smaržo arī ne pēc vaniļas, bet neveiksmes konditorejas cehā. Nu un to taukaino sviestu lāga nevarēja noskalot, citiem tas varbūt patīk, man liekas pretīgi. Un cik skrubju nav izmests, jo bundža liela, bet skrubinošo daļu maz, vai arī uztaisīts tāds sāls un skābes kombo, ka pat mana ne sevišķi jutīgā āda sāk protestēt.

Par jogurtiem - garlaicīgi viņi. Ķirši, zemenes, persiki, bet reizēm nevienu augļa gabalu neatradīsi. Kāruma krējuma sērija ir it kā ok, bet 1) kāpēc nevar uztaisīt ar interesantu garšu, bet normālu jogurta sastāvu, nevis no treknā saldā krējuma, 2) nejēgā dārgi, droši vien saldā krējuma dēļ.

Būtu resursi, uztaisītu skrubju un jogurtu kantori, lol. Ja paliek pāri jogurts, tātad pienskābe, piemauks klāt skrubim, gan ķīmiskais, gan fiziskais pīlings :D

11/13/21 01:53 pm

Lidls laikam vienkārši ienīst cilvēci https://www.lidl.lv/lv/p/preces-valaspriekiem/soprana-blokflauta-vai-ukulele/p1672

(tiem, kam slinkums: blokflauta un ukulele komplektā, tikai 17.99. it kā ar vienu no šiem jau nebūtu gana briesmīgi :D)

11/12/21 07:12 pm

Kaut kas mani parāva uztaisīt antivielas, pēc pusgada no otrā faizera 7.67. (167 BAU/ml pēc starptautiskā standarta). Tas gan īsti neko nenozīmē un īstas skaidrības par antivielu līmeni vai kā tas strādā nav, bet tad jau kaut kas tur ir noticis un viss nav tik slikti :)

11/11/21 09:09 pm

Acīmredzot man ir tikai divi režīmi - nostresojusies līdz nāvei vai nogarlaikojusies līdz nāvei. Ugh. Šovakar ir otrais un es pat nevaru pateikt, kurš ir sliktāks.

11/10/21 05:36 pm

Levitācija: kas visu naudu VIDam atdod, tam arī nebūs ziemassvētku :,)

Pie esošās situācijas ieraudzīju veikalā, ka gurķi tagad pa 2 eiro gabalā, gandrīz apraudājos :)

11/10/21 12:35 pm

Merciless Fate

All you can feel is the loss of who you are

11/7/21 10:22 pm

Rit noslēgums trešajai brīvajai dienai pēc kārtas. Ārprāts, tak darīt nav ko! Nav pat sevišķas vēlmes blenzt Netflixā, interneti izskatīti, esmu pusi dienas pavadījusi virtuvē. Biju ārā vakar, biju drusku šodien (nebija baigi jautri, vējš), vakar pa stundu noliku civilās aizsardzības kursu. Nejūtos atpūtusies, vienkārši neesmu darījusi neko vērtīgu. Un man ļoti ilgi nav bijušas vairākas brīvdienas pēc kārtas.

īsumā - lol nau vērc, tad jau labāk strādāt, šausmīgi garlaicīgi.

11/7/21 06:46 pm - Kulinārās ziņas

Blakus rajona ēstuvei acīmredzot jauns pavārs, piedāvā visādas dīvainas picas - ar ķirbjiem un nduja desu vai steiku, mārrutku krēmu un brokoļiem.
Nē nu bija interesanti un apēsts tika, bet man ļoti negaršo ķirbis un brokoļi un to laikam nekas nespēs mainīt :D

Tagad ēdu saldā kartupeļa/spinātu taizemiešu kariju ar naan maizi (gandrīz vegan, ja neskaita jogurtu maizē, ko man vnk vajadzēja izlietot, tāpēc arī vispār taisīu). Nē nu ēst var, protams :D man vispār ne sevišķi garšo taizemiešu ēdiens, nezinu, kāpēc. Viss tādā "ēst var" līmenī, vienalga, vai 20 min karijs ar veikala sarkano pastu, vai 2h gatavots massaman, kas esot kariju karalis. Galīgi neiespaidīgi, bet ej nu sazini, kurā vietā ir erors.

11/6/21 10:21 am

Bless the humans who are NBD about others' failures.

11/4/21 09:49 am

11/2/21 07:24 pm

Nevaru atrast - Toms un Džerijs kādreiz ir tulkoti latviski?

10/24/21 12:46 pm

Cibiņ, ko tu parasti ēd brokastīs?

10/22/21 09:21 pm

Uztaisīju ķīniešu cukīni pankūkas ar piecu garšvielu maisījumu, nav ne jausmas, cik autentiski, bet jūtos atradusi atbildi, ko darīt ar liekiem kabačiem/cukīni. Tiesa, tad ir jāpamedī piecu garšvielu maisījums vai drīzāk jātaisa pašiem, jo vietējos veikalos nopērkamajos neviens neliek Sičuaņas piparus. Bet nelielos apjomos ir forši malt garšvielas pašam. Izņemot Madrasas kariju, jo to tādā normālā karijā vajag stipri vairāk, nekā mana blendera aksesuārā salien. Nu vai jāmaļ vairākos piegājienos, bet čakars. Varbūt jāiepērk kafijas dzirnaviņas garšvielām.

Fucking love spices.

10/21/21 04:50 pm

Vakar izvārīju ingvera sīrupu. Tagad varēšu priecīga jaukt ar minerālūdeni un dabūt mājas ginger ale, ko vietējos veikalos ja dod, tad tikai litra pudelē, kuru es nepaspēju izdzert, līdz atšālējas.

Ir ok, bet varētu labāk. Varbūt nākamreiz jāpieliek citrona miza un labi daudz citrona sulas, a to tāds vienpusīgs. Bet ingverīguma ziņā saliek vienos vārtos jebkuram pirktajam.

10/20/21 11:27 pm

Ārā ir +15.2 un kokā pie loga čuč vismaz deviņas vārnas. Viņas tā dara reti, bet parasti baros. Un man vienmēr prieks.
Powered by Sviesta Ciba