|
Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 am
Kafija ir ģifte, nedzeriet kafiju un cukurs arī ir ģifte, nāvīga, vēzis klāt, atkarība un nesaturēšana. Toties zaļā tēja ir eliksīrs, kurš uzceļ miroņus un Vēdu eksperti arī cienīgi māj ar bārdām, jā, zaļā tēja ir mūsu viss, Višnu mans liecinieks. Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele. Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā? Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:28 am sirdna
Uuuuulong, ok, paprovēsim. Un apelsīns. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:31 am rasbainieks
ūlūns, un gatavot properlīgi – vispirms noskalot, kas ir apliet ar ne gluži vārošu ūdeni uz minūti un tad to ūdeni noliet nost, un tad apliet pa īsto uz minūti divām un tad raut tās lapas ārā. nē, nav tā, ka es daru visu, lai tu atgrieztos pie kafijas :) Fri, Oct. 6th, 2017, 11:39 am zum
Uzliec savu tējkanniņu uz 80 grādiem. Nevajag vārošu sadedzināsi. Baltā tēja ir vislabākā. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:41 am rasbainieks
es taču arī saku, ka vārošu nevajag. bet ir naivi iedomāties, ka visiem ir pirmkārt elektriskas tējkannas un otrkārt ar jebkādiem citiem grādiem kas nav 100. Fri, Oct. 6th, 2017, 11:51 am sirdna
Man ir malkas plīts, dod laukā 400 un vairāk grādus. Fri, Oct. 6th, 2017, 12:43 pm zum
Lūk. Uzliec čaiņiku uz plīts un gaidi, kad sāks nākt garaiņi, bet vēl neburbuļo, būs tev pareizā T. Nu, kā ar karstvīnu. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:02 pm zum
Nu man ir 70, 80, 90, 100. Un vēl, kas tur karstu. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:31 pm polija
vot par balto varētu piekrist. Visdārgākā arī :D Bet tiešām garšīga. ķip ne pēc kā ievērības cienīga negaršo, bet garša laba :D Fri, Oct. 6th, 2017, 11:41 am sirdna
Ok, ok, paprovēsim. Ja atradīsim dvēseles spēkus. |