Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 am

Kafija ir ģifte, nedzeriet kafiju un cukurs arī ir ģifte, nāvīga, vēzis klāt, atkarība un nesaturēšana. Toties zaļā tēja ir eliksīrs, kurš uzceļ miroņus un Vēdu eksperti arī cienīgi māj ar bārdām, jā, zaļā tēja ir mūsu viss, Višnu mans liecinieks.

Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele.

Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā?

Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs.

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:28 am
[info]sirdna

Uuuuulong, ok, paprovēsim. Un apelsīns.

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:31 am
[info]rasbainieks

ūlūns, un gatavot properlīgi – vispirms noskalot, kas ir apliet ar ne gluži vārošu ūdeni uz minūti un tad to ūdeni noliet nost, un tad apliet pa īsto uz minūti divām un tad raut tās lapas ārā.
nē, nav tā, ka es daru visu, lai tu atgrieztos pie kafijas :)

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:39 am
[info]zum

Uzliec savu tējkanniņu uz 80 grādiem. Nevajag vārošu sadedzināsi. Baltā tēja ir vislabākā.

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:41 am
[info]rasbainieks

es taču arī saku, ka vārošu nevajag. bet ir naivi iedomāties, ka visiem ir pirmkārt elektriskas tējkannas un otrkārt ar jebkādiem citiem grādiem kas nav 100.

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:51 am
[info]sirdna

Man ir malkas plīts, dod laukā 400 un vairāk grādus.

Fri, Oct. 6th, 2017, 12:43 pm
[info]zum

Lūk. Uzliec čaiņiku uz plīts un gaidi, kad sāks nākt garaiņi, bet vēl neburbuļo, būs tev pareizā T. Nu, kā ar karstvīnu.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:02 pm
[info]zum

Nu man ir 70, 80, 90, 100. Un vēl, kas tur karstu.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:31 pm
[info]polija

vot par balto varētu piekrist. Visdārgākā arī :D Bet tiešām garšīga.
ķip ne pēc kā ievērības cienīga negaršo, bet garša laba :D

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:41 am
[info]sirdna

Ok, ok, paprovēsim. Ja atradīsim dvēseles spēkus.