Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 am

Kafija ir ģifte, nedzeriet kafiju un cukurs arī ir ģifte, nāvīga, vēzis klāt, atkarība un nesaturēšana. Toties zaļā tēja ir eliksīrs, kurš uzceļ miroņus un Vēdu eksperti arī cienīgi māj ar bārdām, jā, zaļā tēja ir mūsu viss, Višnu mans liecinieks.

Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele.

Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā?

Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs.

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:09 am
[info]peepingtom

Zaļās tējas ir dažādas. Pamēģini normālu beramo zaļo tēju. Dažas paciņtējas zaļās tiešām garšo pēc ziepēm un vēl daudz kā cita. Tāpat jau ir ar kafiju, ne visas kafijas ir garšīgas.

Fri, Oct. 6th, 2017, 11:25 am
[info]sirdna

Baidos, ka esmu dzēris arī beramās.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:29 pm
[info]polija

Hmmz - uzlietas ar verdošu ūdeni vai arī (kā iesaka ar 70 grādus) padzisušu?
Cik stipru? Imho, ja dabū tik stipru, ka ir jau rūgta, tad tur jau viss ir zudis. :D
Bet nu es pēdējos 23 gadus nesaprotu, KĀ var dabūt iekšā jebkuru tēju AR cukuru (vot tas ir kkas, kas reāli rauj uz augšu), kaut gan kafiju vnm dzeru ar DAUDZ cukura un DAUDZ piena, tā kā es moka rī neesmu rādītājs pareizai zaļās tējas dzeršanai.. :?