Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 am

Kafija ir ģifte, nedzeriet kafiju un cukurs arī ir ģifte, nāvīga, vēzis klāt, atkarība un nesaturēšana. Toties zaļā tēja ir eliksīrs, kurš uzceļ miroņus un Vēdu eksperti arī cienīgi māj ar bārdām, jā, zaļā tēja ir mūsu viss, Višnu mans liecinieks.

Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele.

Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā?

Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs.

Fri, Oct. 6th, 2017, 12:49 pm
[info]unpy

Melnā tēja kā parādība radās iz tā, ka cilvēki meklēja veidus, kā zaļo tēju padarīt garšīgāku. Pēc tam mainījās gadsimti, mainījās cilvēki un uzradās tādi, kuri saprata, ka zaļo tēju var nosaukt par veselīgāku, ibo viss, kas zaļš, ir veselīgāks par to, kas ir melns, un tādejādi lētāku produktu tirgot dārgāk.

Bet par iekšā dabūšanu - zaļā tēja jādzer ellīgi karsta, kamēr tajā nav visa buķete atvērusies, tā vairāk domāta tiem gurmāniem, kuri ēd pūdētās siļķes, strihnīnā vārītas sikspārņu spiras un citus specifiskus gardumus.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:24 pm
[info]sirdna

Un kur tu biji pirms tam? Es tagad lieki vilkos trīs kilometrus tumsā, vētrā un pret kalnu, lai noskaidrotu, ka tos ūlūnus nemaz tā netirgo uz katra pakša.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:29 pm
[info]unpy

Citi par šitādu vilkšanos tumsā, vētrā un pret kalnu maksā bargu naudu, tā kā reķini, ka uz šitā rēķina esi ietaupījis vairākas pakas zaļās tējas vismaz. Ja šito domu par zaļo tēju metīsi malā un to visu ieguldīsi roltonos, tad vispār.

Fri, Oct. 6th, 2017, 01:45 pm
[info]sirdna

Lūk, pie roltoniem cukuru neprasās nemaz.

Fri, Oct. 6th, 2017, 03:56 pm
[info]shelly

Viedi vārdi - man liekas, tu esi apskaidrots bez visas zaļās tējiņas!