Dārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele.
Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā?
Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs.
Fri, Oct. 6th, 2017, 10:50 amDārgā Ciba, kas dzeri zaļo tēju caurām dienām, atbildi man, jele. Kā to suslu bez cukura var dabūt iekšā? Ievērojāt, kā es to pretīgo žurgu nenosaucu sešstāvīgiem vārdiem? Tas tāpēc, ka brokastīs neēdu cukuru, un tagad esmu rimts un labestīgs. Fri, Oct. 6th, 2017, 12:49 pm
Melnā tēja kā parādība radās iz tā, ka cilvēki meklēja veidus, kā zaļo tēju padarīt garšīgāku. Pēc tam mainījās gadsimti, mainījās cilvēki un uzradās tādi, kuri saprata, ka zaļo tēju var nosaukt par veselīgāku, ibo viss, kas zaļš, ir veselīgāks par to, kas ir melns, un tādejādi lētāku produktu tirgot dārgāk. Bet par iekšā dabūšanu - zaļā tēja jādzer ellīgi karsta, kamēr tajā nav visa buķete atvērusies, tā vairāk domāta tiem gurmāniem, kuri ēd pūdētās siļķes, strihnīnā vārītas sikspārņu spiras un citus specifiskus gardumus. Fri, Oct. 6th, 2017, 01:24 pm
Fri, Oct. 6th, 2017, 01:29 pm
Citi par šitādu vilkšanos tumsā, vētrā un pret kalnu maksā bargu naudu, tā kā reķini, ka uz šitā rēķina esi ietaupījis vairākas pakas zaļās tējas vismaz. Ja šito domu par zaļo tēju metīsi malā un to visu ieguldīsi roltonos, tad vispār. |
|