smth
Seriāla diena 
7th-Jan-2024 11:24 pm

Šodien nīkulīgā diena. Visa diena gultā, dīvānā, skatoties seriālu "Cable Girls". Seriāls patīk, grūti atrauties. Skaidrs ir tas, ka tuvākās naktis būs mazgulētas, jo atkal līdz vēlai stundai skatīšos "vēl vienu sēriju". :)
Šodien jūtos tik nīkulīgi, ka pat nespēju sevi nomotivēt iziet ārā. Kaut kā atmiņā uzausa tās sajūtas, kas bija 8.martā, kad nokļuvu slimnīcā. Varbūt vienkārši es katru reizi nevietā saceļu iekšējo paniku? Redzēs, kā jutīšos rīt. Varbūt tiešām nekas nav un tie ir "nervi" un tas trakais skrējiens darbā nedaudz vairāk kā mēneša garumā. Nezinu. Redzēs.
Ž.šodien aizbrauca uz kapiem pie māsas. Pirmā viņas dzimšanas diena bez viņas. Tur sen neviens nav bijis (domāju, ka visdrīzāk kopš rudens). Kamēr dzīvs, tikmēr visiem vajadzīgs, bet kapos nāk tikai tuvākie.
Ak, jā! Šodien, liekot kārtējos slapjos dvieļus uz radiatoriem (dzīvoklī no rīta atkal tikai 32% mitrums), pamanīju, ka putni abus zvaniņus izēduši. Piekāru jaunus, lai atkal pie loga ir dzīvelīgums.
Comments 
8th-Jan-2024 03:38 pm
MAn izbesīja pirms 3 gadiem tā skraidīšana caurām dienām un naktīm ar tiem dvieļiem un nopirku gaia mitrinātāju iekš oro.lv (ja nejaucu). Ak cik daudz galvassāpju šis atceļ! Uznelielu dzīvokli nemaz nevaja baigi jaudīgo. Es laikam savu nopirku pa kaut kādiem 40-60eur vai tml.
9th-Jan-2024 08:16 am
Mums ir Xiaomi laikam 4 litrus ietilpīgs gaisa mitrinātājs. Tas darbojas dzīvojamā istabā+gaitenī. Guļamistabā vēl lieku dvieli, lai ir tomēr ir "vieglāks elpošanai gaiss.
9th-Jan-2024 09:58 am
ā nu tad jā.. Variants "turēt durvis vaļā, lai visur apmēram tiek mitrums" neder? Vai arī tad kaķi visu gāž rņķi un neļauj gulēt?
9th-Jan-2024 10:59 am
Ar visām durvīm vaļā mums ir nedaudz par maz uz tiem 55 kv.m. Vismaz pēc manām sajūtām :)
9th-Jan-2024 11:50 am
Mok vjadzēja jaudīgāku agregātu? Vai divus mazākus?
Tur viņiem ir tak tie parametri uz kvadratūru. Manma max arī bija norādīts kaut kādi 45m2 un uz maximumu principā uz manu 41m2 dzīvokli saiet arī trakākajās dienās. :)
10th-Jan-2024 09:01 am
Apsveru domu par otro. Bet vispār no vienas puses priecājos, ka arī rudenī un pavasarī, kad lieti līst, mums ir salīdzinoši sauss gaiss. Labs, sauss dzīvoklis gadījies ;)
This page was loaded May 1st 2024, 10:19 pm GMT.