smth
Pirmā diena pēc "čipošanas" :) 
5th-May-2021 10:00 pm

Pirmā darba diena pēc "čipošanas". :) Tikai roka nedaudz sāp, vairāk nekā! Ja jau nekas traks nav, var atkal izmest savu ierasto loku pa apkaimi. Pavisam lēnītēm, tiešām tāda dīka pastaiga, nevis mērķtiecīga soļošana noteiktā ātrumā. Visi koki un krūmi sāk zaļot - ir skaisti! Smuki tie pavasara vakari! Simtiem zaļo toņu liek acīm mirdzēt priekā! :) Un ja vēl šie vakari ir saulaini, tad tiešām milzīgs prieks pārņem! :)
Darba kolēģi arī ziņo, ka kopumā visi jūtās labi pēc vakardienas vakcinācijas. Līgai tikai nedaudz temperatūra pakāpusies, kaulus palauza, bet nav tik traki. Pārējie šobrīd tikai ar sāpošām rokām. :)
Darbā šodien arī salīdzinoši mierīga diena - visi palēnām ieskrienas pēc garākām brīvdienām.
Nu, un vakars, kā parasti, pavadīts ar grāmatu rokās! :)
Comments 
8th-May-2021 02:58 pm
nu es esmu pieradusi, ka vakcīna - tas ir tiešām - jutīgāka roka pāris dienas un viss. Bet nevis šitās šausmas ar AZ normālām blakusparādībām, kas saucas 38-39C un pilnīgi beikC. Es nevaru ar mazu bērnu atļauties būt pilnīgi beigta.
Vienīgi uztrauc, ka saka, ka pēc Pfizer esot pēc otrās potes beikC. AZ - pēc pirmās..
8th-May-2021 04:29 pm
No man zināmajiem trīs AZ - diviem otrajā dienā nogurums un uz īsu brīdi bija 37,1, un nedaudz roka sāpēja. Trešā - trīs dienas ar 38 grādu temperatūru. Mamma aizvakar saņēma savu otro AZ un vispār nekas nebija.
Man ģimenes ārste teica, ka viņai pēc pirmā faizerīša tik roka sāpēja, bet pēc otrās gan pāris dienas temperatūra. Arī māsa, kas Atta centrā apkalpoja, teica, ka pēc otrās viņai bija temperetūra un pāris dienas ne pārāk.
Līdz ar to pagaidām no stāstiem nav viennozīmīga viedokļa par to, kas būtu sliktāk. :>
This page was loaded Apr 27th 2024, 2:23 am GMT.