smth
Pusdienlaikā jāiet staigāt! :) 
4th-Jan-2021 08:49 pm
0104

Mana šī gada vēl viena jaunā apņemšanās - pusdienlaikā jāiet staigāt! Pusdienās trīs kilometri, vakarā pieci ar pusi un jau sanāk krietns daudzums soļu. ;) Tiesa, šovakar piedzīvoju mirkli, kad pulkstenis pēkšņi ieskaitīja man 44 uzkāptos stāvus. Vairāk par 20 šodien noteikti nebija, tāpēc sāku meklēt atbildi uz jautājumu, kāpēc tā. Iemesli var būt vairāki, līdz ar to pavērošu, kā pulkstenis turpinās darboties turpmāk. Tomēr jāatzīst, ka pulksteņa iegāde mani pamatīgi motivē kustēties vairāk. :)
Pusdienās staigāju tepat, netālu no mājām. Sapratu, ka savus 10 stāvus varu mierīgi savākt pa apkaimes ieliņām ejot augšā un lejā. Ideāls risinājums dienām, kad nesanāk daudz staigāt! :) Vakarā izmetu savu ierasto 5,5 km loku. Vienu narkomānu satiku uz ielas stūra. Diezgan neadekvāti viņš uzvedās - nolēmu mest līkumu viņam. Pamanīju, ka arī citi garāmgājēji turējās no viņa pa gabalu.
Darbā šodien sākumā likās, ka būs grūti ieskrieties, bet pēc tam ierakos darbos. Diezgan daudz izdarīju. :) Viens liels darbs priekšā, kuram ir nedaudz slinkums pieķerties, jo diezgan piņķerīgs tas ir, bet nekas! Tuvākajās dienās arī ar to tikšu galā.
Labā ziņa-varu rīt iet pakaļ jaunajam datoram. Tas labi, jo mans vecītis reizēm jau diezgan pamatīgi sāka vilt. Varēs vecīti pārinstalēt un savest kārtībā, varbūt kādu brīdi vēl kalpos godam.
Un vēl ļoti priecē tas, ka šodien tiešām jūtos labi. Pēc vakardienas gan vēl ir dažādas produktu grupas, kuras itin nemaz negribu ēst, tomēr pamazām gan jau viss atgriezīsies. ;)
Comments 
4th-Jan-2021 10:56 pm
Laba apņemšanās
6th-Jan-2021 06:30 pm
Nesanāk jau vienmēr, jo kādam ir megasteidzams zvans vai darbs. Bet vismaz jācenšas biežāk tiešām paņemt to pusdienu pauzi. :)
This page was loaded Mar 29th 2024, 9:38 am GMT.