smth
Eglīšu lieta ;)  
11th-Dec-2020 09:45 pm
1211

Dienas prieks šodien viennozīmīgi ir saistīs ar eglīti.
Pirmkārt, šodien izvēlējos un pasūtīju savu eglīti. Tiešām izvēlējos, jo tie, kas piegādās eglīti, deva iespēju savā mājas lapā apskatīt pieejamās eglītes un tad tu pats izdari izvēli, kura eglīte būs tavējā. Ilgi šķirstīju. Viena ļoti patika, bet bija maziņa - vien 1.25m. Tā kā šogad mums ar māsiņām būs pirmie Ziemassvētki ar īsto egli (pagājušajā gadā uz īsu brīdi bijām izlikuši mākslīgo nelielu eglīti, bet to māsiņas katru dienu terorizēja - grauza un gāza), tad nolēmu, ka jāņem lielāka un kuplāka, lai māsiņas šājā egļu un kaķu cīņā neuzvar. Ceru, ka tiešām egle godam nostāvēs tās pāris nedēļas. Un ļoti ceru, ka tiešām 22.decembrī mana izvēlētā eglīte atbrauks pie manis. Pagaidām visa komunikācija ar konkrēto eglīšu piegādātāju ir ļoti pozitīva. Ja viss būs labi šogad, tad nākamgad jau zināšu kur eglīti ņemt.
Otrkārt, mūsu apkaimē uzradās eglīte. Tiesa, stilizēta, tomēr man patīk! Pa dienu gandrīz nemanāma, bet vakaros ir spožs akcents. Ar nepacietību gaidīju, ko Rīgas dome izdomās mūsu apkaimē. Un jāatzīst, es esmu priecīga. :) Pagājušajā ziemā, nekas parciņā nebija, bet šogad ir! :) Super! ;)Svētku sajūta ir!
Šodien izmetu 10 km loku pa pilsētu. Aizvien vairāk pilsēta rotājas svētkiem. Tas tiešām ļoti iepriecina, jo īpaši tādēļ, ka sniega trūkuma dēļ viss ir tik pelēks un tumšs. Gribas gaišumu, gribas brīnumu un prieku! Brīvdienās vajadzēs tomēr pa dienu iziet ārā, jo tumsas pastaigas ir apnikušas.
Vēl šodien pasūtīju dažas grāmatas Jānī Rozē. Pamatā dāvanām. :) Ceru, ka saņēmēji priecāsies. ;))
Darbā šodien arī viss ļoti sanāca. Aizsūtīju saskaņošanai ziņojumu. Pabeidzu dažus iesāktos darbus.
Kopumā šodien diena sanāca ļoti laba. Tiesa, viena lieta ne tik laba - body baterija šodien vakarā vien 5%. Skaidrs, kāpēc man tik grūti bija pabeigt cept kartupeļu pankūkas. Jutos tik pārgurusi, ka gribēju cepšanai pat mest mieru. Bet pēc tam kaut kā saņēmos un pabeidzu iesākto darbu. Tagad tikai gulta vai dīvāns un žurnāls. Neko vairs negribu.
Comments 
14th-Dec-2020 10:11 am
Stilizētajā objektā var ieraudzit visu ko, tikai ne to ko pieminēji.
14th-Dec-2020 10:55 am
Es gribu tur redzēt eglīti un redzu! :) Mana iztēle tē grib! :))
Bet nevaru nepiekrist, šajā objektā var ieraudzīt arī daudz ko citu. :D
This page was loaded May 4th 2024, 3:52 pm GMT.