smth
Atpūtas diena 
21st-Jul-2019 09:54 pm
0721

Šodien visa diena pa gultu, dīvānu ar grāmatu rokās vai guļot. Vakardienas sešas stundas tomēr ļoti daudz spēka paņēma. Nedaudz kājas jūtu, nedaudz muguru jūtu, kodumi sāk niezēt, bet tomēr bija forši, ka vakar bijām uz to rogainingu.
Ilze atsūtīja rezultātus. Kā izskatās, ne mums vienām vakar bija sarežģīti atrast tās prizmas. Tas nedaudz mierina. Galvenais, ka nepadevāmies, ka nonācām atpakaļ laikus, ka atkal iemācījāmies jaunas lietas un attieksmi. Viss bija labi. Tikai šodien ir trīs vēlmes - ēst, dzert un gulēt. :D Un, ja par gulēšanu, tad šorīt secināju, ka ar nelieliem pārtraukumiem esmu nogulējusi teju 12 stundas no vietas. Organisms paņēma savu gan tādēļ, ka pamatīgs nogurums bija, gan tādēļ, ka tomēr neliels miega bads jau bija.
Bet vispār jāatzīst, ka man sen nav bijusi tāda brīvdiena, kad vienkārši vaļojos ar grāmatu rokās. Turklāt interesantu grāmatu ar 'garšīgu' valodu! Šobrīd nedaudz gribas samazināt laiku pie ekrāniem, lai vairāk lasītu, jo pašai šķiet, ka lasu nedaudz par maz.
Bija foršas brīvdienas! Jāsāk plānot nākamos rogainingus! :)
Comments 
24th-Jul-2019 07:47 am
Edmunds Freibergs šo grāmatu ļoti slavēja. Kā Tev šķiet?
24th-Jul-2019 08:24 am
Man patīk! Valodas dēļ. Un patīk tādēļ, ka tik spilgti ir raksturots tas laiks. Un var just, ka Inga savus grāmatas varoņus mīl.
This page was loaded Mar 28th 2024, 10:53 pm GMT.