smth
ak, Rīgas tilti! 
24th-Apr-2019 09:46 pm
Satiksmi pār Augusta Deglava ielas pārvadu slēgs ceturtdien, 25.aprīlī, plkst.5, trešdien preses konferencē informēja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.
"Tilts tiks slēgts līdz brīdim, kad Rīgas dome iesniegs Būvniecības valsts kontroles birojam (BVKB) dokumentus, lai BVKB varētu pārliecināties par šī objekta drošību," sacīja Ķuzis.
Patlaban viss liecina, ka tilts apdraud sabiedrības drošību, tāpēc pieņemts šāds lēmums, skaidroja Ķuzis, norādot, ka tilts būs slēgts ne tikai automašīnām un sabiedriskajam transportam, bet arī operatīvajam transportam, gājējiem un velosipēdistiem.
Comments 
24th-Apr-2019 09:55 pm
skaidrīte, rīt jāiet kājām uz darbu
25th-Apr-2019 07:25 am
no vienas puses tas ir tas tilts, pa kuru, tajās reizēs, kad braucu ar auto, no bērna dārziņa braucu uz darbu, attiecīgi paredzu kādas būs propkas citur, kur varu braukt. No otras - negribētos, lai tas tilts sabrūk zem kājām/riteņiem ne man, ne kādam citam.
Pagaidām braucu atkal ar velo un sliedēm abos virzienos pāri pie Matīsa kapiem, bet nu 1dien un 3dien bija doma par braukšanu ar auto, jo pēc bd kkur jābrauc. Sāku jau apsvērt variantu likt velo uz jumta,a tstāt pie bd auto un braukt u centru ar velo, šķiet, ak līdz 1dienai nebūs vēl visi sapratuši, kur/kā labāk braukt..
This page was loaded Apr 24th 2024, 8:04 pm GMT.