smth
pēdējā darba diena šajā gadā 
28th-Dec-2018 08:15 pm
1228

Pēdējā darba šajā gadā. Atkal viens darba gads ir beidzies. Raibs šis gads bija, daudz dažādu notikumu, daudz projektu, pētījumi, nedaudz vairāk komandējumu.. Pati pastrādāju teju mēnesi no mājām, gada beigās Līga uz mēnesi izsista no sliedēm.. Raibs gads bija, bet pats galvenais - nebija garlaicīgi. :)
Lai arī šodien ir piektdiena, kad varētu iet mājās jau pusdienslaikā, nolēmu, ka meitenēm šodien ļaušu strādāt vieglākā režīmā - paliku par dežurantu. :)) Bet vismaz man bija vairāk laiks sakrāmēt darba galdu, makulatūra pie makulatūras, tas, kas jāglabā - mapēs iešūts tika. Smējos, ka cenšos nokopt darba galdu, lai nākamo gadu sāktu ar "jaunu lapu". :)
Pusdienslaikā aizgāju pakaļ maizei. Krietnu brīdi ēdām visādu maizi, bet ne Suitu. Negausībā nopirku atkal divus kukulīšus sēklu maizes. Tā joprojām ir visgardāka maize, manuprāt! Man tā garšo "plika". :) Varu vienkārši nogriezt gabalu un ēst, kā bērnībā ēdu "govju maizi". Bija mums tāds laiks, kad visa iela ganījām govis kopā un katru vakaru nācām vienā laikā visi pakaļ savām govīm. Lai tajā burzmā varētu ātrāk savējo noķert un piesiet pie virves, ar tēti ņēmām rupjmaizi, ko iedot govīm panašķot. Un pa ceļam uz ganībām es nereti krietnu gabalu nograuzu. :D Reizēm speciāli griezu lielāku maizes gabalu, lai varētu pa ceļam apēst. :D
Pēc darba vēl aizbraucām pakaļ pasūtījuma uz interneta veikalu. Tā kā no laukiem neatvedu smiltis kaķiem, nācās pasūtīt vietējā interneta veikalā. Jāatzīst, ka vizuāli izskatās tīri pieņemami. Protams, nav tigerino, tomēr ceru, ka kalpos labi. Abi ar Ž.nosmējām, ka smiltis stiepjam lieiliem maisiem mājās, bet to, kā tās tiek iznestas ārā pat īsti nepamanām. Nē, nu labi, katru dienu tīrot divas kastes, redzu to daudzumu, bet tie nav ne 5, ne 10 kg vienlaikus.
Bet vakaru pavadīju meklējot jaunus apavus garajām pastaigām un rogainingam. Nevaru saprast, ko labāk izvēlēties. Skatos šobrīd ir trīs zīmoliem - Salomon, Keen un Merrell. Iepriekš ir sanācis labus variantus iepirkt, tāpēc arī skatos, kas šobrīd iekš sportsshoes tiek piedāvāts. Patīk daudz un dažādi modeļi, bet vienu izvēlēties tās arī nevaru. ;)
Comments 
1st-Jan-2019 10:47 am
apavus gan vajadzētu laikot. Jo īpaši, ja zīmols nav pirkts iepriekš un vēl jo vairāk, ja pērk garākiem pārgājieniem/rogainingiem.. Var ieberzties uz kkādām šaurākām tupeelēm vai kko citu. Tur nebūs nekāds "ievalkāsies".. :)
Man ir bijis, ka pat ārēji salieku kopā tos apavus, izskatās bezmaz identiski, bet uzvelku un iekšā kkas ne tā, arī lielākam izmēram, utt.. Var veikalā visus modeļus atrast, ulaikot un tad pirkt kkur netā..
2nd-Jan-2019 11:22 am
Es pērku + 1 izmēru un līdz šim neesmu kļūdījusies. :) Piekrītu, ka sporta apavi jau nu tiešām nav tie, kas ievalkāsies! :D
This page was loaded Mar 28th 2024, 1:37 pm GMT.