smth
ātrai turp un atpakaļ 
28th-Sep-2018 11:48 pm
0928

Viss kā parasti - pat ja aizeju gulēt laicīgi un mierīgā prātā, pirms agrā lidojuma viss notiek pēc viena scenārija - mostos un mostos, un mostos. It kā šoreiz arī nebija ārprātīgi agrs rīts - 4.30 piecēlos, bet nu nervi un bailes nogulēt dara savu. :>
Rīgā, jau lidmašīnā esot, mūs brīdināja, ka ar kavēšanos izlidosim, bet sanāca savādāk - no Rīgas ar nelielu kavēšanos izlidojām, toties Briselē krietnu brīdi mūs negribēja uzņemt. Lidmašīna kavējās par vairāk nekā pusstundu. Tā kā man no lidmašīnas nosēšanās brīdim līdz pasākuma sākumam bija tikai stunda, tad sapratu, ka kavēšu. Zinu taču, ka rudens ir tādā ziņā nedrošs laiks - ja pasākums ir pietiekami agri no rīta, tad tomēr ir drošāk lidot iepriekšējā vakarā. Bet nē, gribējās tā, lai bez nakšņošanas, tā, lai ir fiksais dienas brauciens.. Dabūju atkal šo kavēšanas prieku. Vienīgais labums - buss nebija jāgaida - iekāpu un aizbraucu.
Pasākums pats par sevi atkal ļoti interesants. Satiku atkal ļoti daudzus no tiem, kas bija Ženēvā. Un atkal varēju apbrīnot viņu zināšanas, pieredzi..
Tā kā bija jāpagūst uz vakara reisu, nācās ātrāk aiziet no pasākuma. Vienīgais mierinājums, ka lu, pl, lt pārstāves aizgāja vēl pirms manis.
Ārā riktīgi foršs laiks - saulīte spīdēja, silti (+19). Foršais rudens. Pa ierasto maršrutu aizgāju līdz busam. Pa gadu šis tas pilsētā mainījies, bet tas jau tikai normāli.
Buss, lidosta, lidmašīna, lietainā un vējainā Rīga, mājas. Nogurusi jūtos ļoti. Galva čīkst, neskatoties uz to, ka centos daudz dzert un gulēt gan turpceļā, gan atpakaļceļā. Labi, ka rīt sestdiena - varēšu izgulēties.
Sasmējos, ka šoreiz spēju tikt pāri kārdinājumam nopirkt jelly belly un gardās vafeles. Vismaz pagaidām. Vēl jau ir iespēja nākamtrešdien nopirkt. :D

Nu, ko.. pāris bildītes no Sofitel un lidostas.
Laiks pie miera doties!

sofitel

sofitel1

sofitel2

lidosta
Comments 
1st-Oct-2018 06:33 am
""Galva čīkst, neskatoties uz to, ka centos daudz dzert"""...
tad jau nav ko brīnīties))
1st-Oct-2018 09:51 am
Ūdeni dzert, ūdeni!!! :D
1st-Oct-2018 01:43 pm
Akna šokā! )
1st-Oct-2018 10:37 pm
Aknai dieta! :D
This page was loaded Mar 29th 2024, 11:19 am GMT.