smth
svētdiena 
4th-Mar-2018 07:49 pm
0304

Jau kuro nedēļu secinu, ka man piemērotais laiks, lai celtos un veltos, ir astoņi no rīta. Jau kuras brīvdienas pēc kārtas mostos īsi pirms astoņiem un tad sāku rosīties pa mājām. Šīs brīvdienas nebija izņēmums.
Sakopu kaķus, uzvārīju kafijas, sagatavoju brokastis vispirms sev. Mierīgi pabrokastoju. Kad sāku lasīt twitteri, pamodās arī Ž. Uzvārīju brīvdienu kafiju viņam, sagatavoju brokastis un abi atkal panašķojāmies ar ābolu-burkānu-apelsīnu sulu. :)
Pabumbulējām pa māju pie tv. Man patīk šādi nesteidzīgi rīti. :)
Ja godīgi, tad šodien atkal nesaņēmos izvelties garākā pastaigā, bet vismaz aizbraucu līdz veikalam, lai nopirktu nepieciešamo ledusskapim un mājai. Kādreiz biežāk braucu sestdienās vai svētdienās uz veikalu - sapērcies lielos maisus un visu nedēļu ledusskapis pilns. Kādā brīdī gan bija apnicis ar tiem lielajiem maisiem krāmēties, tāpēc pārgājām uz mazajiem pirkumiem katru dienu vai katru otro dienu. Šodien sapratu, ka tomēr man riebjas tie lielie maisi. Patīk, ka mazajā maisiņā vari visu atnest un nav grūti. ;)
Šovakar arī krietni vairāk gatavoju - tā lai gan šodien ir vakariņas, lai rīt ir brokastis un pusdienas mums abiem. Tā kā izvilku ķirbjus no saldētavas, uzcepu pankūkas. Liels bija mans pārsteigums, ka Trišuks atvēlās nogaršot pankūčus. Pušiņa, mūsu mazais staigājošais kuņģis, uzreiz parādīja savu attieksmi - nekādas pankūkas viņu neinteresē. Pirmā reize, kad Puša atsakās kaut ko pagaršot!!! Toties Trišuks uzmācīgi prasīja vēl! :) Cik dažādas viņas ir. Es visu laiku teicu, ka Trišuks ir ļoti izvēlīga, bet te.. ķirbju pankūkas.. :)
Vistas-dārzeņu sautējumu nepiedāvāju, jo tur daudz sīpolu un ķiploku. Toties mums ar Ž.sautējums labi garšoja. ;) Nebeidzu priecāties par to, ka mājās beidzot ir multikatls - sautējumi sanāk tik gardi! :))
Vēl šodien secināju, ka mani ziemassvētku kaktusi joprojām kā negurdri zied, un vēl ir daudz pumpuru. Pirms Ziemassvētkiem knapi dažus ziedus parādīja, bet tagad.. daudz! Vēl parevidēju arī citus lakstus uz palodzes. Izzskatās, ka alveja būs jāpārstāda pavasarī. Vēl dažām puķēm vajag papildināt podus ar zemi. Dažas orhidejas drīz uzziedēs. Uz palodzes sāk iestāties pavasaris. ;)
Tāda rāma un mierīga svētdiena sanāca. Nākamā darba nedēļa gan būs gara - piektdien visa diena darbā, bet.. labā ziņa ir tā, ka pēc tam būs veselu nedēļu atvaļinājums. :)
Comments 
5th-Mar-2018 06:41 am
Man koju laikā kaķis, kad taisīju ķirbjus, uzleca uz galda un sāka ēst ķirbja "iekšas" - nu kas apkārt sēklām pa vidam un tā.. Ar tādu apetīti, it kā tur būtu - nezinu - kāda jēla maltā gaļa vai tml. :D
Kad iekšas beidzās, uzklupa arī mizām :O
5th-Mar-2018 10:12 am
Vajadzēs Trišai piedāvāt ķirbi svaigā veidā. Tad būs skaidrs, vai garšo baltie milti, vai tomēr ķirbji. :D
This page was loaded Mar 29th 2024, 7:53 am GMT.