smth
izmest lielāku loku 
21st-Jan-2018 06:43 pm
0121

Gulēju kopumā labi. Lielākā daļa dziļā miega tieši no rīta. Brīvdienās agrāk par 9 - 10 ir ļoti grūti piecelties.
Šodien saņēmos izmest garāku loku. Sākumā domāju, ka izstaigāšu pusmaratonu, bet beigās tomēr tikai 15,5 km. Pirmie piecie km bija ļoti smagi. Galvā atkal kaķis, emocijas sit augstu vilni, puņķis un asara, elpas trūkt, nespēju nofokusēties. Nedaudz nobijos. Tomēr pamazām, pamazām sevi pierunāju vairāk pievērsties apkārtnei un galvu "patīrīju" no visādām domām. Nākamie 10 km visnotaļ patīkami bija. Un kad saule sāka spīdēt, oms kļuva gaišāks. Un pilsēta svētdienas pusdienslaikā un agrā pēcpusdienā ir forša. Ir vietas, kur vairāk cilvēki, ir vietas, kur tukšs un kluss. Atkal secināju, ka jāmet miers šai Daugavas pusei, jāiet uz otru, lai iepazītu labāk arī to pusi.
Mājās atnācu nogurusi, tomēr apņēmības pilna, ka atkal jāsāk vairāk staigāt. Tiesa, šobrīd gribas kaut ko klausīties ausīs. Ja krietnu brīdi jau biju pieradusi iet klusumā (pilsētas trokšņos), tad šobrīd gribas kaut ko dungot. Tas palīdzēs nedomāt.
Launagā pagatavoju grieķu salātus, jo sāk kāroties zaļumi. Jo vairāk, jo labāk. Ja kļūs vēsāk, tad noteikti atkal visādas zupas un sautējumi būs prātā, bet šobrīd svaigs, gards, kraukšķīgs un sulīgs dārzenis vajadzīgs organismam.
Gludināšanai šodien tā arī nepieķēros. Varbūt kādu citu vakaru. Sagatavoju tikai drēbes rītdienai, lai no rīta pa galvu, pa kaklu nav vēl jādomā, ko uzģerbt.
Ar grāmatas lasīšanu arī šodien kaut kā pavāji. Bet..galvenais, ka svaigais gaiss un kustības ir radījušas nogurumu. Varbūt labāk gulēšu.
Comments 
21st-Jan-2018 09:14 pm
На прием к психологу приходит молодой человек:
– Доктор, я недавно женился и обнаружил, что мы с женой очень вспыльчивые люди. Дня не проходит, чтобы мы не поссорились. Посоветуйте, что нам делать?
– Вероятно, причина кроется в излишке энергии. Я бы посоветовал вам проходить ежедневно не менее 10 км. Это поможет вам расходовать энергию, и на ссоры уже просто не останется сил. Через две недели позвоните мне и расскажите, как идут дела.
Спустя 15 дней пациент звонит и радостным бодрым голосом сообщает:
– Доктор, у меня все отлично, спасибо вам огромное за совет!
– Вы больше не ссоритесь с женой?
– Разумеется, нет! Ведь я отошел от дома уже на 150 километров.
22nd-Jan-2018 08:09 am
Šo jāatceras! :D
Labs!
This page was loaded Mar 28th 2024, 6:20 pm GMT.