smth
Commenting To 
31st-Aug-2017 08:42 pm - augusta pēdējā diena

Jau augusts beidzas. Bet kas manā dzīvē? Vāveres ritenis!

0831

Darbs. Rakstu, velku galus kopā, ar bosu daudz komunicēju. Par garlaicību nesūdzos. Pēdējā laikā darbs velk ļoti daudz ārā no manis spēku. Un jau ar nepacietību gaidu atvaļinājumu. Nedaudz izkrist no vāveres riteņa, nedaudz pamainīt savu ikdienas ritējumu. Atpūsties no visa.
Seminārs ir otra lieta. Uzrakstīju iesniegumu, lai atļauj vadīt. Un Ingus sekretāre teica, ka viss kārtībā. Ļoti labi, jo redzēju, ka jau ir izsludināts manis vadītais seminārs. Nedaudz nervozēju, jo paredzu, ka atkal publika būs gana prasīga. Bet gan jau tikšu galā - būs jāsagatavojas un mierīgi jāievelk elpa. Lēni un prātīgi arī ar šo semināru tikšu galā.
Meitenes, manas mīļās un jaukās. Daudz domāju šodien par Inesi un Sanitu. Lai arī pazīstamas esam tik ilgi un man šķiet, ka viņas pazīstu, viņas mani tomēr spēj pārsteigt. Joprojām. :) Un esmu bezgala pateicīga par to, ka viņas man ir. Jā, šobrīd katra vairāk savā orbītā, tomēr mēs zinām, ka esam viena otrai.
Vakarā, mājās ejot, sapratu, ka 1.septembris ir klāt. Sastrègumi atgriezušies Rīgas ielās. Un puķu tirgotāji arī šodien jau savus pušķus izlikuši apskatei cerībā, ka viss tiks nopirkts par bargu naudu.
Ja godīgi, tad šovakar mani pārņēmis nenormāls nogurums, tāpēc vienīgā, saprātīgā izvēle šodien - nekā nedarīšana. Dīkdienīgi paskatīties tv, palasīt nedaudz grāmatu un gulēt. Atpūta ir vajadzīga. Ļoti.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 10:32 am GMT.