smth
cīnoties ar miegu un nogurumu 
22nd-Aug-2017 11:01 pm
Vēl viena samērā rāma diena darbā. Pašai nedaudz dīvaina pat šķiet, ka ir tik mierīgi. Nē, nu zvana un raksta cilvēki, tomēr nav nekāds ārprāts. Smejamies, ka vairāk ir dīvainīšu - tas vai nu saules aptumsuma vai arī dižčika dēļ. :))
Remonts darbā nedaudz padara tramīgu. Lai arī šodien tika parādīts viss, tomēr ļoti dīvaini ir stāvēt tualetē un just, ka grīda līgojas, jo trešajā stāvā aktīvi tiek kaut kas remontēts.. Jācer, ka viss būs labi.
Šīs dienas apņemšanās un prieciņš - dzert svaigi spiestās sulas. No laukiem krietnu maisiņu burkānu atvedu, beidzot nolēmu to izlietot sulā, jo citādi savītīs. Mīļotajam palūdzu atnest dažus apelsīnus, jo pēdējās divas dienas no rītiem rodas nepārvarama vēlme ieiet narvesenā pakaļ apelsīnu sulai. :D Tā nu vakarā prātīgi sadzērāmies burkānu - apelsīnu sulu. Rīt vakarā atkal būs sula. :) Kamēr ir, tikmēr jādzer.

0822

Vispār ar sulām šogad kā būs, tā būs. Mamma šodien teica, ka gan āboli, gan bumbieri jau tagad sāk krist, vēl negatavi, bet jau iepuvuši. Slapjā un aukstā vasara dara savu. Šonedēļ vēl laikam nebūs sulu dzīšanas pasākums, bet nākamnedēļ gan.
Nu, un vakarā beidzot pieķēros ierakstu sakārtošanai. Jūlijs ir sakārtots. Bildes pie ierakstiem pievienotas. Bildes no telefona pārmigrēja uz datoru. Tagad vēl ar visu augustu tikt galā un būs labi. :)
Kaut kā ar to slinkumu ir jātiek galā! :D
Comments 
23rd-Aug-2017 07:47 am
Nu Tu gan galīgi neesi slinka. :D Starp citu - kāda Tev ir sulu spiede?
23rd-Aug-2017 09:37 am
Man gan šķiet, ka esmu. :D Kad skatos uz nepadarītajiem darbiem, uz to, ko citi parāda publiski dažādos sociālajos tīklos, tad šķiet, ka esmu tāds slīmests ka ārprāts! :D

Sulu spiede man ir Stollar JE95. Masīva, bet toties mierīgi pāris gadus atpakaļ Rīgas mājās kādus litrus 50 ābolu sulas ziemai pagatavoju. Ja tikai ikdienas sulas spiešanai, tad, iespējams, būtu citu (mazāku izvēlējusies), bet tā kā gribas arī ziemai kaut ko gatavot, tad šī man šķita gana laba izvēlē.
Vecākiem savulaik nopirku Stollar BJE410. Labi kalpo. Tik daudz bumbieru un ābolu sulas ar to ir ziemai sagatavots. Katru gadu vismaz litri 120. Tikai izgriežam kātiņu un spuraino galiņu un spiedē iekšā aiziet viss ābols. :))
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:58 am GMT.