smth
Commenting To 
4th-Mar-2017 10:28 pm - 4.marts

0403

Vakar vakarā likās, ka būšu slima, bet šodien ap pusdienslaiku sapratu,ka varu iziet garākā pastaigā. Daudz kustību, svaiga gaisa.. Galvu pamatīgi izvēdināju.
Biju pilnīgi pārliecināta, ka vairāk par pāris stundām nestaigāšu, bet aizgāju līdz par Mazjumpravas muižai. Ja turp devos pa 15.trolejbusa maršrutu, tad atpakaļ - pa promenādi.
Putniņi aktīvi rosījās, jo ļoti daudz cilvēku izbaudīja silto bezvēja vakaru. Vispār tā promenādi pamatīgi iedvesa dzīvību šim Daugavas krastam. Atceros vēl tos laikus, kad līdz "Kvadrātam" varēja civilizēti aiziet, bet tālak uz avotu pa taciņām un brikšņiem jābrien. Tagad viss ir savādāk. Ir forši.. Līdz ar to arī cilvēku vairāk. Un putnu, kā šķiet, arī ir vairāk. :D

0403 Daugava

Mājās nākot, zināju, ka vakariņās noteikti gribu tvaicētu baltu zivi un dārzeņus. Pārsteidzošā kārtā šoreiz Mola Rimi nebija milzu rindas pie kasēm, bet nu zivju lete tāda paplika gan bija. :(
Nogurusi, bet priecīga atgriezos mājās. Un tomēr foršas ir tās garās pastaigas. Galva ir patīkami tukša un ķermenis noguris, bet..laimīgs! :)
Jāaizbrauc uz jūru garākā pastaigā, lai saprastu, kā ir.. Doma par Kolka-Dubulti joprojām dzīva. Nezinu, vai gribu visu noiet, bet kādus kilometrus 60 varētu pamēģināt.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:47 pm GMT.