smth
mammas dzimšanas dienas prieks 
20th-Dec-2015 02:23 pm
Vakar man ģimene mani pamatīgi uzjautrināja. Vispirms zvans mammai - apsveicām dzimšanas dienā, bet viņa nevaļīga - jāgatavo pusdienas, ja nu kāds tomēr atbrauc. :)
Pēc tam zvans no brāļa. Izrunājāmies krustām šķērsām par visu. Piektdienas vakarā viņi bija aizšāvuši līdz Viļņai - apskatīt, kā pilsēta saposta. No stāstiem un bildēm saprotu, ka ir forši! Visādas atrakcijas un rotājumi, cepti kastaņi un vafeles. ;)Pati sāku apsvērt domu, ka varbūt garajās brīvdienās aizbraukt turp. Pēc tam dikti plaši iztirzājām dāvanu vecākiem. Tā kā šoreiz es plānoju lielāku dāvanu dāvināt uz visiem četriem svētkiem kopā, tad brālis piedāvāja samesties. Man jau šī ideja tīri labi patīk! :)) Tad kaut kādus mīklainus jautājumus par Jaunā gada svinībām saņēmu, bet tā arī nesapratu, kāpēc un kas tur īsti apslēpts bija. :D
Beigās piezvanīja Anna. Tā pēc mūsu sarunas smējos.. visu to, ko brālis tikai aptuveni pajautāja, Anna lika galdā! :D Vismaz par Jauno gadu man tagad pilnīgi noteikti skaidrs, kāpēc bija tādi uzvedinoši jautājumi no brāļa puses.
Nu, un saldajā ēdienā atkal sazvanījāmies ar mammu, kas paziņoja, ka es esot brāli atrunājusi no braukšanas pie viņas. Šis paziņojums mani vienkārši smieklos novēla uz dīvāna. :D Patiesībā jau viņš visdrīzāk nebrauca tāpēc, ka Anna vakar bija darbā (atstrādāja 30.12.), nevis tāpēc, ka dāvana vēl ir tikai procesā. :) Mammai mēs jau arī bez dāvanas esam mīļi. ;) Un viņa mums arī! :)
Comments 
20th-Dec-2015 04:01 pm
...tad brālis piedāvāja samesties. Man jau šī ideja tīri labi patīk! :))

Man arī patīk ja kāds piedāvā samesties.. vai piemesties :)
20th-Dec-2015 06:03 pm
Parasti tādos gadījumos mēs sakam, ka vajag "sastiķēt" :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 8:32 am GMT.