smth
Dienas jautājums 
6th-Aug-2015 09:12 pm
Ko vīrieši ģērbj uz latviešu kāzām?
Comments 
6th-Aug-2015 09:13 pm
uzvalku??
/ vai kas ir domāts ar latviešu kāzām?
6th-Aug-2015 09:17 pm
Dzīvesiedram nav sanācis ar mani doties uz "latviešu kāzām". Krievam krievu vidū dzīvojot - nedaudz citas tradīcijas un ieražas. Tagad sanāk ar mani braukt uz manas brāļa meitas kāzām, tāpēc arī tāds jautājums tagad radās viņam. :D
Man jau arī liekas, ka Latvijas latviešu daļa uz kāzām dodas uzvalkā ar kaklasaiti, bet pēc baznīcas un pie +30 grādiem, žaketes ģērbs nost. :)
7th-Aug-2015 10:46 am
Uzvalku. Ja karsts laiks, var gaišu vai vieglu uzvalku. Pēc baznīcas žaketes nost. Atkarīgs arī no kāzām, kur notiks. Ja pilī, tad prasās glaunāk. Ja guļbaļķos, tad var arī solīdas lina bikses un kreklu, piemēram vai ko tamlīdzīgu ne TIK formālu.
7th-Aug-2015 10:49 am
:) Gluži manas domas! :)
Vienkārši mani izbrīnija šāds jautājums nedaudz. :))Bet laikam jau visa pamatā - kultūras atšķirības, tāpēc arī ir tāds jautājums. :))
Kāzas mums ir baznīcā, tā ka bez variantiem ir uzvalks, bet pēc tam vairs nevienu tak nemocīs ar žaketēm. ;)
7th-Aug-2015 10:59 am
Kad mēs precējāmies, ar bija +30. Mums gan nebija baznīca, bet laipa, bet nu tāpat, visi cepinājās žaketēs. Kā no laipas nost (ceremonija beidzās), tā visi uzreiz žaketes nost. Ja godīgi, man bija pilnīgi vienalga, kā viesi saģērbušies, jo biju citās sfērās vispār. Nu labi, ja kāds trennuškās būtu, tad gan pamanītu, bet citādi, katrs ģērbjas kā ērtāk, ja kaut cik solīdi.
7th-Aug-2015 11:13 am
:) Es jau vakar gribēju pavilkt uz zoba un pajautāt, vai tad krievu kāzās nāk džinsos un trenūzenēs, et iekodu lūpā :D Nedrīkst tak stereotipus atražot. :D
7th-Aug-2015 11:21 am - :)
Īstenībā mans teksts par trennuškām nebija saistīts ar latviešu/ nelatviešu aspektu, bet nu jā, stereotipi, protams, arī zeļ un plaukst :)
Bet ja pa nopietno, vismaz skatoties paziņu bildes, man radies iespaids, ka "krievu" kāzās vairāk uzcērtas, jo tas vienkārši mentalitātei raksturīgāks- spīdīgāk, košāk, uzkrītošāk. Bet nu arī, neko nevar vispārināt, jo viss ir relatīvs.
7th-Aug-2015 11:35 am - Re: :)
Oi, par to uzciršanos tiesa ir! :) Atceros brālēna kāzas - tur tak meitieši neskatoties uz izmēriem bija uzcirtušās garajās kleitās ar korsetēm un visādiem spīguļiem, visām frizūras uztaisītas un lokas karājās. :)) Latviešu gals tajās kāzās izskatījās krietni bālāks. :D
This page was loaded Apr 26th 2024, 4:52 pm GMT.