smth
14.janvāris 
14th-Jan-2015 09:06 pm

Ir sarežģīti, ka dienas laikā pie viena jautājuma jāatgriežas atkārtoti. It kā jau šķiet, ka viss ir pabeigts un tad atkal viens telefonzvans liek atgriezties pie konkrētās problēmas. Krietni foršāk ir, ja atrisini jautājumu un aizmirsti to, nevis atkal un atkal, un atkal visam cauri malies.
Un vēl jancīgi bija tas, ka no rīta bija grūti ieskrieties darbā, bet vakarā atkal ir grūti apstāties. ;)

Mīļotais savukārt paīdēja, ka šalli, ko iepriekš biju uzadījusi viņam, viņš nedaudz pabojājis ir, tāpēc vajag jaunu. Turklāt būtu labi, ka tā būtu nedaudz īsāka un šaurāka. Tomēr tajā pat laikā tā šalle, kas ir, tomēr dikti patīkot, un žēl būtu no tās šķirties. Vienojāmies, ka uzadīšu jaunu plānāku, šaurāku un īsāku šalli, bet to pabojāto šalli izārdīšu un uzadīšu jaunu, izņemot ārā tos sabojātos dzijas gabalus. ;)
Jāatzīst godīgi, nekas nav mainījies, kā tieku pie dzijām, tā acis skrien uz visām pusēm un daudz ko vajag. :) Nopirku gan dziju šallei, gan arī lauku dziju zeķēm. Lai gan sāku apsvērt domu nopirkt vairāk lauku dzijas un uzadīt kādu foršu vilnas džemperi.:)) Bet nu jātiek galā vispirms ar tām divām šallēm, arī magoņu lauks jātapina.. bet paralēli jau vienmēr var kaut ko ķimerēt ;)

0114

Un-nedaudz neticami, bet.. šovakar jau bija pirmais zibens (vismaz 2x) un pērkons (arī vismaz 2x), un skaisti lielām pārslām snieg sniegs. ;) Foršs 14.janvāris! :)
Comments 
15th-Jan-2015 08:55 am
Lauku dziju tu veikalā vai kāds pazīstams tirgojas?
15th-Jan-2015 08:58 am
Šoreiz veikalā, bet jāpameklē info, kur var citādi nopirkt...
This page was loaded May 2nd 2024, 3:27 pm GMT.