smth
besīga svētdiena 
7th-Dec-2014 04:15 pm
Rīta cēliens līdz pēcpusdienai - jauna maģīša meklēšanā. Šķiet, ka variantus samazināju līdz kādiem 5. Pamazām jāsāk atmest pa vienam, lai paliek tikai viens vai divi gadījumam, ja viens no tiem nav noliktavā.
Par stiklu joprojām domāju, ka varbūt tiešām būs ātrāk paņemt naudā, nevis pakalpojumā un pašai aizbraukt līdz ss.lv izziņotajiem stikliem (ja derēs, tad jau pāris dienās tā lieta būs darīta) vai sliktākajā gadījumā līdz stiklu servisam pieteikt stiklu un tad jau visdrīzāk jārēķinās ar tām 3 nedēļam...
Nez, tehnisko apskati bez pasažieru stikla var iziet? :>
Comments 
7th-Dec-2014 07:55 pm
"Vejstikli" Šmerļa ielā
forši puikas, ātri strādā, stikli uz vietas/
Tehnisko neiziesi bez stikla
7th-Dec-2014 08:09 pm
Vējstiklos caur apdrošinātājiem mainīju vējstiklu un mazo lodziņu pirmajā reizē. Tiešām forši puikas un ātri strādā. Man ir specifika - var nebūt uz vietas tie stikli, bet vismaz zinu, ka nečakarē - uzreiz godīgi pasaka, kad būs stikls.
Nu, man tā ir kā opcija, ja rīt caur ss.lv atrastie varianti nenostrādās.
8th-Dec-2014 03:37 am
kas tavam auto tik ļoti īpašs? kāpēc stiklu nav uz vietas?
(tas Saab's, par kuru es te visu laiku runāju, tomēr ir kabrio - rets modelis - saprotu, ka tādiem nav defaultā stikli iekrāti)...
8th-Dec-2014 07:47 am
Līdz šim esmu mainījusi kopumā 3 reizes 2 dažādus stiklus. Lielo vējstiklu gaidīju 3 nedēļas Vējstiklos. Mazo stiklu nedēļas laikā Vējstiklos ielika, bet tagad citā apdrošinātāju kantori to mainīja 3 nedēļas. Tagad redzēs, cik ilgi būs jāgaida. Būtu jau labi, ka ātri nomainītu -negribas tomēr tādos laika apstākļos tik ar plēvi dzīvot 3 nedēļas.
8th-Dec-2014 03:33 am
+++++++
Šitie (f_g citā ieraksta jau minēju) visoperatīvāk Saabam stiklu pagādāja un nomainīja - un cena Laba...
This page was loaded May 6th 2024, 3:32 pm GMT.