smth
jautājums visgudrajiem 
28th-Apr-2014 11:30 pm
Tante kādreiz cepa gardu kūku, kuras sastāvā bija arī biezpiens. Kūkas īpatnība - cepot, tai virspusē parādījās tāda kā dzintara lāsītes.
Kūka man ārkārtīgi garšoja, bet.. receptīti es toreiz nepaņēmu..
Tagad uznāca nostaļģija, ir biezpiens un līdz ar to gribētos tādu uzcept, bet.. receptītes ta nav. :(
Kādam nav aizķēries kūkas nosaukums, recepte? :)
Comments 
29th-Apr-2014 12:03 am
p.s. starp citu - jau no sākuma nojausma bija pareiza - tas ir slavenā Käsekuchen variants :) (lai tas Käse nemaldina - kaut sauc to par siera kūku, tur tiek pievienots biezpiens - konkrētāk vācu Quark - tas ir kā smalki samalts biezpiens, kā sablendēts, krēmīgs biezpiens)...

Asarukūka

http://www.chefkoch.de/rezepte/1255131230975627/Traenenkuchen-der-beste-Kaesekuchen-der-Welt.html
29th-Apr-2014 08:50 am
šis būs mans sauklis attiecībā uz kūku:
Tränenkuchen - der beste Käsekuchen der Welt!

P.S. Labrīt! :)
29th-Apr-2014 02:01 pm
heh :D
'bdien jau :)
This page was loaded Oct 7th 2024, 6:17 pm GMT.