smth
92 no 365 jeb diena bez auto 
3rd-Apr-2014 06:36 pm
20140402r

Vakar bija laba diena, jo uzzināju analīžu rezultātus. Tiešām prieks, ka viss ir gandrīz labi. Tas, kas bija rudenī un likās briesmīgi, briesmīgi, briesmīgi (nu, labi, daļēji arī pati sev to mega-paniku sacēlu. Atceros, ka atnāca mīļotais toreiz mājās, parunāja un pateica, ka man panika ir lielāka, nekā tā problēma, bet toreiz to visu neuztvēru sakarīgi), šobrīd viss gandrīz viss ir pagājis. :) Tomēr antibiotikas un, pats galvenais - uztveres maiņa un arī attieksmes maiņa, ir darījuši savu. :)
Ak, jā! Vakar sanāca arī izmantot sabiedrisko transportu. Sapratu, kāpēc man nepatīk sabiedriskais transports - tāpēc, ka tas mēdz būt pārpildīts un gar tevi beržas sveši cilvēki, tādēļ, ka soma jāpieskata, tāpēc, ka nav vienmēr iespēja apsēsties un darīt to, kas patīk - lasīt grāmatas. :) Un, protams, visādi iereibuši un netīrās drēbēs tērpti personāži ir sastopami.. Tieši šo visu iemeslu dēļ, atkal izmetos ārā no sabiedriskā un devos garumgarā pastaigā. :) Kamēr metos ārā, sanāca, ka vienai kundzītei gandrīz uzvēlos virsū, citas maisiņā aizķērās kāja. :D Līdz ar to, pieņemu ka abām kundzītēm arī es likos dīvaina pasažiere. :) Ak, jā! Atcerējos, ka tad, kad beidzot radās iespēja apsēsties, kundzīte, kurai apsēdos blakus, skaļi un tādā pavēlnieciskā tonī mani nokomandēja: "Sēdieties tuvāk!". Ja godīgi, man šāds aicinājums izraisīja pretējo vēlmi - varbūt labāk piecelties un aiziet? :) Pēc tam gan kundzīte paskaidroja, ka viņai tā vienreiz cita pasažiere esot teikusi, jo.. jo, ja nu kas - varot netīšām no krēsla novelties. :D Nē, nu..ko lai saka? :) Autobusi - jaunu zināšanu krātuves! :D
Pēc vecās pieredzes atjaunošanas un jaunās iegūšanas, devos pastaigā pa kluso centru un Viesturdārzu. Sen tur nebija būts, tieši tāpēc bija tik forši! ;)Koki, saule...mmm... ;) Forši! :)Sapratu, ka reizēm var nekur arī nebraukt prom no Rīgas, lai piedzīvotu skaistumu! :)
Mājās atvēlos vēlu..un ar sāpošām kājām. Tomēr augstpapēžu zābaki un es, un garie gabali.. nav īsti savienojami! :( :)
Tomēr jebkurā gadījumā - pozitīvu emociju kaudzīte tomēr radās, neskatoties uz, ka gulēts bija slikti un ne tik daudz. :)
Comments 
3rd-Apr-2014 08:14 pm
kaut kādi līdzīgi šiem man ir: http://www.gandrs.lv/pargajienu-un-trekinga-apavi/apavi-xcurv/zimols:lafuma/ - var staigāt kaut cauri visai Rīgai ;)
3rd-Apr-2014 08:17 pm
Nē, nu kaut kas man no ērtajiem apaviem arī ir! :) Tikai.. es jau vakar nebiju paredzējusi, ka vazāšos tādos attālumos, tāpēc uzvilku papēžus! :D
Laikam somā jāsāk nesāt maiņas apavi! :)
Starp citu - šie, tavējiem līdzīgie, man dikti patīk! :)
6th-Apr-2014 08:31 pm
vīriešu gan skaitās. Manējie ar skaitās vīriešu. Sieviešiem nezkāpēc neražo ērtus un manai kājai derīgus apavus.. :D
7th-Apr-2014 12:28 pm
Mani, ja godīgi, tas īpaši neuztrauc. Galvenais, lai būtu ļoti ērti un gana izskatīgi. :)
This page was loaded May 9th 2024, 12:57 am GMT.