smth
68 no 365 jeb ūdenskritumu meklējumos 
9th-Mar-2014 07:37 pm
20140309

Pēc dušas vēl lielāks nogurums iestājies. Un uzņemtā pārtika nomierina.. Sāku kļūt aizvien miegaināka. Bet nu īsu atskaiti uzrakstīšu gan.
Diena tiešām bija lieliska. Dieviņš šodien mūs mīl - saulīte tik silti sildīja, ka kādā brīdi pat bez vējenes varēju pastaigāt. :)
Neliels loks pa Kandavu, Sabili, bet mērķis bija cits - ūdenskritumi. Visupirms Abavas rumba. Jāatzīstās - pirmo reizi tur biju. Piecus gadus atpakaļ kaut kā pabraucām garām. Bet šodien nu nekādi! Biju patīkami pārsteigta, ka tur tik daudz cilvēku bija! :) Tātad ne tikai mani siltais laiks vilina ārā no mājām! :) Izstaigājos, pasēdēju uz soliņa, pasildīju degunu. Nu, tādā absolūtā mierā! :) Ja godīgi, nemaz negribējās braukt prom. Bet, nu.. mērķis taču redzēt vairāk nekā vienu ūdenskritumu!
Tālāk bija plāns apstāties Veģos un atrast tur ūdenskritumus. Bet kaut kā neatradu ne vienu, ne otru. :) Zinu, ka varbūt tomēr ne pārāk centīgi meklēju. ;) Bet pašai vienalga ir prieks par to, ka pa pļavām un brikšņiem izvazājos! :) Tāds iekarošanas prieks!! :)
Toties Rendā nebija problēmu atrast ūdenskritumus! :) Piecus gadus atpakaļ tur biju, tāpēc viss šķita zināms, tomēr vienalga patika atkal izmest loku gar upes krastiem! :)
Tas, kas palika aiz borta, bet vispār gribējās - Sventes dzirnavas un trošu ceļš. Bet nu dikti sāku justies sagurusi un miegainums sāka virsū mākties, tāpēc arī devos mājas virzienā.
Toties galvā ir krietns plāns izveidojies par to, kurp vēl būtu jāaizdodas!
Jā, mājās itin nekas nav izdarīts šajās divās dienās, jo esmu daudz vazājusies, bet.., šodien atgriežoties Rīgā, sapratu, ka atkal ir tā maģiskā sajūta - it kā pagājušas tikai dažas stundas, bet sajūta, ka neesi bijis mājās vismaz pāris dienas! Galva izvēdināta ļoti labi! Saule noķerta! Kājas nogurušas! Jaunu iespaidu daudz! Varēs atkal iekrist darba nedēļā svaigs kā gurķītis! :)
Ja nākamajās brīvdienās spīdēs saule, atkal braukšu! Un atkal vieta uz netīrā brieža ir brīva! :)
Comments 
9th-Mar-2014 08:01 pm
Daba dziedē :)
9th-Mar-2014 08:03 pm
Es jau par to pašu! Štrunts par putekļiem mājās, ka tik pašā iekšā ir harmonija! :)
9th-Mar-2014 08:51 pm
vieta 1 vai varbūt 2?
9th-Mar-2014 09:02 pm
Mašīna nav liela - trijatā ir visoptimālāk, bet, ja ir visi tievulīši, tad arī četratā var braukt! :)
This page was loaded May 20th 2024, 2:05 am GMT.