smth
klepus sīrupa ietekmē.. 
25th-Feb-2014 09:31 pm
Varbūt iemācīties skriet?
Ja agrāk likās, ka skriešana ir pilnīgi garlaicīga nodarbe, tad tagad, klepus sīrupa ietekmē, sāk likties, ka varbūt tomēr iemācīties skriet tos garos gabalus?
Comments 
26th-Feb-2014 08:42 pm - Re: vai cik populāra tēma :D
es pirku veikalā "Maratons" - nav lēti, bet tur pārdevēji, piemēram, Raimonds Sooprags visu var lieliski izstāstīt - tiešām var just, ka galvenais nav tikai notirgot kko..
Zīmoli - laikam populārākie ir Adidas, Asics.
Noteikti jāskatās, lai NEKUR nespiež, neberš, utt - principā pastaigājot, un palocot kāju, lai nebūtu tā, ka kkur jūt ka nepatīkami skaras klāt kādam pirkstam, u.tml. Nedrīkst pirksti būt saspiesti pēdai - tad 100% būs tulznas - pārbaudīts! :)
Tāpat ieteicams padomāt, kur sanāks vairāk skriet - asfalts vai kkādi mīksie segumi. (Asfaltam apaviem ir lielāka amortizācija - lai mazāks tireciens ceļiem, pēdām). Vismaz tajā veikalā toč var izlikties par muļķīti un visu sīki izprašņāt.
Var jau, protams, izprašņāt un meklēt netā lētāk ar.. :D Bet bez attiecīgā modeļa & izmēra laikošanas gan neieteiktu pirkt. Atšķiras daudziem modeļiem'tam pašam ražotājam arī lietes platus. Pašai ir bijis, ka vienam ražotājam attiecīgais izmērs der perfekti, cita ražotāja neviens izmērs neder, jo drusku spiež, piemēram, mazo pirkstiņu.
A ja par skriešanas (un principā arī apavu) padomiem - rīkojas Nordea skriešanas skolas tagad būs 01.03 un poēc tam vēl marta beigās vienu 6dienu - tur arī principā jebkurš var piedalīties (neviens nepārbauda, vai reāli piedalies NRM 2014 :) ) - tikai iepriekš jāpiesakās. Tur arī var uzdot visādus jaut. visādiem spečukiem, utt. Reku links: http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/jaunumi/adidas-skriesanas-skola-1-marta/
26th-Feb-2014 08:54 pm - Re: vai cik populāra tēma :D
Par Maratonu es biju dzirdējusi no saviem skrējējiem. Tiešām visi apmierināti ar to veikalu ir!
This page was loaded Oct 7th 2024, 10:25 pm GMT.