smth
Apskats par krietnā laika sprīdī lietoto. Vairāk gan par matiem. 
12th-Jan-2014 01:42 pm

Visu laiku esmu atlikusi apraksta rakstīšanu, jo visu laiku likās, ai, ko nu tur rakstīšu, ai, tas pārāk daudz laika aizņem, ai, negribas, ai, kam tas ir interesanti, ai, kam tas ir vajadzīgs utt.
Bet šorīt, dzerot rīta kafiju, sapratu, ka neviena atruna nedarbojas vairs :)
Nu, ko, tad īsumā pāris viedokļi.
Sākšu laikam ar manu mīļāko sadaļu - mati.
Joprojām patīk eksperimenti. Joprojām gribas pamēģināt pēc iespējas vairāk. Līdz ar to viedoklis ir par daudz ko.
Sākšu ar ООО "ПЕРВОЕ РЕШЕНИЕ" šampūniem un balzāmiem.

Arnikas un zaļās tējas šampūns un balzāms krāsotiem matiem:
fitoshampuns
647_prod
Ja godīgi, nekādu īpašu efektu neizjutu. Tāds parasts šampūns, ko principā var nopirkt arī atkārtoti, bet bez liekas sajūsmas.

Esmu pamēģinājusi arī visus BIO sērijas šampūnus un balzāmus:
bioavokado
avokado

kirsi
kirsizids

rieksti
olivrieksi

Apraksti jau visiem iedvesmoja. Sāku pati ar ķiršu-zīda šampūnu un balzāmu. Un jāatzīst, ka tīri labi patika rezultāts. Tāpēc pēc tam nolēmu pamēģināt arī otro un trešo kombināciju. Riekstu-olīvu šampūns jau nedaudz sarūgtināja, var jau būt, ka spīdums matiem vairāk bija, bet ar to ķemmēšanu nemaz tik labi neveicās, jo likās, ka nedaudz par daudz tie mati sapiņķerējas. Un diemžēl no avokado šampūna un balzāma solīto rezultātu nesagaidīju. Mati nekļuva zīdaini un mīksti. Var jau būt, ka tajā brīdī, kad mati bija nedaudz par daudz sausi, nekas cits, izņemot super-puper šampūns un balzāms nevarētu līdzēt, un tāpēc bija muļķīgi gaidīt, ka šis šampūns palīdzēs.. Nezinu. Jebkurā gadījumā secinājums ir tāds: ja kādreiz būs atgriešanās pie šīs sērijas šampūniem un balzāmiem, tad tikai pie ķiršu-zīda.

Vēl no šī ražotāja pamēģināts arī zelta skrubis:
organic_therapy_zsdlsoemia2

Patīk maigā smarža un konsistence arī laba - nav ne pārāk rupja, ne smalka. Nedomāju, ka tas ir kāds brīnumlīdzeklis, tomēr lielākais šī skrubja pluss ir tā sastāvs. Domāju, ka šo otro reizi arī nopirkšu.

Tāpat ir viedoklis arī par Baikal Herbals sejas serumu:

baikal_herbals_rsdl_dgikk
Patīk tā krēmīgā konsistence, tomēr nedaudz par smagu kā serums tas man ir. Pēc sajūtām teiktu, ka tas krēms, nevis serums. Vismaz manā uztverē. Nē, nav slikts, bet es serumu tomēr gribu nedaudz vieglāku.

Man joprojām patīk paniekoties arī ar visādu katalogu piedāvātajām lietām.
Divējādas sajūtas ir par Avon Planet Spa sērijas piedāvāto krēmu ar melno kaviāru. Konsistence patīk, bet perlamutra krāsa mulsina, smarža liekās nedaudz par stipru un varbūt nedaudz par daudz plēvītes sajūta, uzliekot uz ādas.
luxusni-obnovujici-pletovy-hydratacni-krem-s-vytazky-z-cerneho-kaviaru-planet-spa-luxury-spa-with-black-caviar-extract-75-ml
Bet vispār, ja tā padomā, ar to Avon Planet Spa sēriju man tiešām tādas interesantas attiecības, jo ir lietas, kas ļoti patīk un tajā pat laikā, ir lietas, kas liekas pilnīgi nekādas. Bet par to varbūt kādreiz - citreiz.

Vēl reiz pa reizei izdodas šo to pamēģinā no Faberlic. Pedējā laika lielais prieciņš šampūns un balzāms ar lācenēm.
faberlic
Matiem dikti patika. Tādi forši, mīksti, labi ķemmējami! Pasūtīju atkal. Un tas, ka sastāvs nav eko-šmeko, tomēr neskumdina tik ļoti.

Vēl, ja runājam par šampūniem un balzāmiem, ir iegūta pieredze arī ar Urtekram.
Šobrīd lietoju brūnā cukura šampūnu, par kuru sastāvu nevaru ne nopriecāties.
15890_Shampoo_Brown_Sugar_250_ml

Tiešām draudzīgs sastāvs! Un mazgā arī labi! Var mierīgi iztikt arī bez balzāma pēc tam, lai gan parasti man tas ļoti nepatīk. Nezinu, vai ir kuplums papildus, bet jebkurā gadījumā šis šampūns man dikti iet pie sirds.

Pirms tam biju lietojusi citu Urtekram šampūnu - Rhassoul.
16700_Shampoo_Rhassoul_250_ml
Kā krievi saka - mojet do skripa. Tiešām sajūta, ka nu tīrāk jau vairs nav kur pēc tam. Un savēla kodaļā matus, līdz ar to bija obligāti jālieto kāds balzāms. Un krāsa arī tāda dubļaina ;) Bet arī par šo šampūnu varu teikt tikai labus vārdus, lai gan tā lietošanai ir jāpiešaujas.

Un no šī ražotāja esmu lietojusi pagaidām gan tikai vienu balzāmu, to, kas ir bez smaržas.
14080_Conditioner_no_perfume_250_ml
Pie sevis gan smejos, ka gluži bez smaržas nav, jo pavisam viegli, viegli saožu tādu kā pva līmes smaržiņu. Tomēr var jau būt, ka tās ir tikai manas iedomas :D Visu laiku domāju, ka vajadzētu piejaukt kādu ēterisko eļļu klāt, lai būtu smarža. Tomēr, ņemot vērā manu mainīgo omu, saprotu, ka nav jēgas lielajā pudelē gāzt iekšā kaut ko, jo kādā brīdī tas var apnikt un nepatikt. Tāpēc lietoju to tādu, kāds ir - bez smaržas.

Nu, ko. Šai reizei tas arī viss. Par sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļiem uzrakstīšu kādu citu dienu vairāk. :)
Comments 
12th-Jan-2014 02:06 pm
Man tīri labi patīk šampūni/balzāmi no tā baikal herbs, divus dažādus mēģināju, maniem matiem ļoti labi ģeld.
12th-Jan-2014 02:27 pm
Redz, man patīk regulārie ko jaunu pamēģināt, tāpēc veidojas viedokļi par daudziem! :) Tie, kas iepatikās, ik pa brīdim atgriežas manā plauktā, bet vienalga - kaut kas mudina visu laiku pamēģināt vēl un vēl kaut ko! :)
12th-Jan-2014 02:55 pm
kur tu Uretkram ņem?
12th-Jan-2014 03:14 pm
Homeopātiskajā aptiekā un pirms Ziemassvētkiem bija labs piedāvājums Mola Biotēkā. Bet vispār jau apdomāju, ka varbūt kaut kur internetā jāatrod labāki varianti.
12th-Jan-2014 03:18 pm
tu braukājot neesi atradusi intresantus bio veikalus, vai laika nesanāk?

/ to rasul - tie māli kkādi, derētu dabūt sejas maskām:)
12th-Jan-2014 03:22 pm
aa, iherb ir gan
12th-Jan-2014 03:49 pm
O! Būs jāiet papētīt!
12th-Jan-2014 03:56 pm
atrodas zem maroccan / red clay
12th-Jan-2014 03:49 pm
Parasti laiks nesanāk pa pilsētu izmest loku. Lielākoties nākas samierināties ar lidostu piedāvājumu. :(

Jā, par to zieķēšanu uz sejas arī biju aizdomājusies!
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:47 pm GMT.